Exeptional

Nu mina vännor ska jag gå och lägga mig. Har spenderat dagen ute i solen, med citron i håret i hopp om att det ska bli ännu ljusare. Det blev ganska bra, men ska göra det mer för att jag vill kunna färga det till den färgen jag vill ha sedan. Då måste håret bli ljusare, så jag jobbar på det! Funderar på att köpa blond-spray också.. vill inte att det ska bli för blont bara! Men å andra sidan så är det ju bara att färga på en gång om det skulle bli helt galet. Blondin vill jag INTE vara.
Badade tillsammans med systrarna i en väns pool idag, vilket inte alls var skönt om du frågade mig. Jag var så nerkyld att jag i princip trodde att jag skulle bli en istapp! Frös ju för sjutton efter jag hade duschat i det varmaste vattnet som gick att få! Vadå lätt att frysa?

Imorgon är det jobb mellan 12-15, ska upp tio och göra mig iordning och dra dit. Blir ingen cykeltur imorgon eftersom vädret tydligen kommer att suga. Vilket jag verkligen inte alls gillar, ett endaste dugg. Ska försöka ta vara på den inne dagen som det blir!

Biljetterna upp till Bollnäs med mina tjejer är beställda också, lördag 17.00 drar vi och återkommer onsdag 11.15 till centralen, men 13.00 tar jag x2000, första klass med datorn i högsta hugg ner mot Varberg! Ser fram emot 2 underbara veckor där, med mycket vila, shopping och bad (läs: hårt stekande på stranden för att vattnet är så förbenat kallt). Underbart lär det iaf bli! Det är ju inte allt för långt kvar till skolan börjar, vilket jag inte gillar heller. Börjar liksom få ångest, ett år kvar.. Jaha.. Vad händer sen då?

Nu ska jag sova, mot donken imorgon bitti! Ska för fasen upp om 6 h typ, GODNATT!


FIN FÄRG! Yes..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0