Berömda bloggare?

Jag har funderat lite..
Egentligen hur har alla de bloggare som har typ 7000 läsare per dag lyckats med det? För egentligen skriver inte de någonting annorlunda än typ Olle Bolle som bor i Lund och skriver om sina skator som han har som husdjur? Näe, mystiskt.. kanske borde fråga dom? Inte för att jag nödvändigtvis vill att min blogg ska bli så enormt känd, men.. ändå! Hur har männskorna lyckats?!
Blondinbella har ju många bollar i luften och har inte en lugn stund, Kenza skriver väldigt roliga inlägg och är modell och klär sig snyggt! Ja, dom har väl ganska speciella liv ändå dom berömda bloggarna!
Men ändå.. jag menar, hur har alla lyckats hitta deras bloggsidor i början, då de började sitt oändliga bloggnings-liv? Nu hjälper ju jag till och sprider deras bloggar ännu mer, för er som inte ens visste om att de existerade. 

För att jag ska stanna kvar och fortsätta att läsa en blogg som jag har av en händelse klickat fram blir det ganska tråkigt om det bara är text sida upp och sida ner.. Det är mycket roligare med bilder, helst egentagna bilder men även bilder som man hittar på saker man för tillfället bloggar om på ex. google.
Det blir också enligt mig ganska tråkigt att läsa om texten inte är bra skriven, om det är tvåtusenfemhundraåtta slang ord så man måste tänka efter varje ord man läser! Personen som skriver får också lättare mig att läsa om man har ett roligt sätt att skriva på! Det tycker jag att Kenzas blogg har.

Nu har jag filosoferat färdigt! Och jag ska nog ta reda på mina fina fundileringar :D Kraam!


Filosofi by Niccie

Kommentarer
Postat av: Johan

De får lite kommentarer, hamnar på lite listor, folk klickar, får fler besökare, hamnar högre upp på listan, får fler besökare, vissa fastnar bara xD sen så är det rätt så underhållande att läsa blondbinbellas "nej mne alltså jag är absolut inte fjorits eller ytlig! :)"-tema som hon tror hon så bra gömmer, men NOOOO

2007-10-25 @ 20:19:17
URL: http://drambuie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0