My monday

Oh sweet monday.. not
Fast den här dagen har varit riktigt härlig även fast jag har sovit skit dåligt i natt (vilket är bläigt, by the way)! Började dagen med en superhärlig danslektion, även fast jag inte kunde hur många åttor vi skulle göra varje övning (a) ops! Efter det hade vi en skitkul teaterlektion med inprovisation till musik! Det var så jäla kul även fast man inte alls är bäst på teater! Det var musik med skräcktema eftersom det snart är halloween! Haha


"Gustaavvvvvvvvv.. det där va din mage .. ellerhur?"
"Jaae.. heh"
"Säeeäg till din mage att.. hehh.. va lite tyst.."
"Nääej.. men det är inte min mage lääängre.."
&
"Ha-ar du fått kortttt slutning?"
"JaAa"
&
"SkA vi gÅ tilll Mc Donalds?"
"JaA"
"Var hÄlsaD"


Haha, helt vrickat! Man fattar nog inte något men det var iaf skit roligt! Efter lunchen hade jag för en gångs skull en faktiskt ganska rolig mattelektion med Egget, Egertz! Och efter det hade vi ensemble! Man kan ju säga att jag rockade fett.. på sopranstämman.. fast jag var i basstämman! Haha, opsie.. SÅ, så bra gick det för moá idag! Men skit kul var det!
Och nu är jag hemma fast jag egentligen ska vara på datalektion med allas vår egen datakunskaplärare! Fast, han va tydligen inte där! HÄRLIGT MED HÅLTIMME...! och ingen klasstid hade vi heller. Aahh, mys säger jag (:

Tjugo i fyra ska jag kila till bussen för att åka till dansen och dansa häcken av mig.. öh, ja.. (a) Det ska bli skit kul, är jätte taggad! Like a igelkott, actually! Jippäääj.


PÖSS! hahaha..

Kommentarer
Postat av: Sweet 16´sblogg

haha :D du :(:(:(:(!!!! läste på sdr man får max vara 7 st i en grupp, bajskorvar också :(

2007-10-15 @ 17:59:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0