Tisdagskväll

Var ute och "gick" / blev släpad av systrarna runt kvarteret. Skönt att röra på sig! Men foten gör lite ondare efter igår, men det är ju ganska naturligt. Det blir säkert bättre tills imorgon :)
Och för er information, så är jag vrålhungrig! Längtar redan till frukosten imorgon, och den är om .. sådär en 11 timmar? My gosch I'm hungry. Plus att det faktiskt bakas bröd just nu, så det förbättrar inte situationen - jummie! (ja klockan är tjugo i ett) :)

Eftersom jag inte sov speciellt bra i natt heller, sov 6 h tror jag.. när jag väl somnade.. Så hade jag förväntat mig att jag skulle vara mycket tröttare nu. Men det är jag inte, jag var ganska trött nyss när jag satt i soffan.. but not now. Men jag ska iallafall snart ta mitt sista penicillin (WIHUU) och sedan ska jag slänga mig i sängen och titta på The Holiday, som är min favoritfilm. Älskar den!

Imorgon ska det packas & träffas kompisar (tror jag). Kanske en tripp till Ikea! Men, jag kommer nog inte få eftersom jag inte ska gå på foten. Jag måste iallafall plugga! Måste försöka ta reda på de sista frågorna till Kh och sen sätta igång och öva in allt. För det är inte speciellt långt kvar!

Sleep tight, hugs!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0