Happy days..

Hejsan!
.. isch, idag har verkligen INTE varit min dag. Även fast det har hänt rätt mycket roligt idag så har det långt ifrån varit "min" dag, antagligen för att mitt humör inte varit på topp!
För det första har jag varit ganska seg i huvudet eftersom jag inte somnade igårkväll, och redan imorse började oturen när jag skulle dra mitt busskort i spärrarna när jag hade väldigt lite tid på mig. Kortet ville helt enkelt inte fungera, sugigt... Så jag stod där och drog kortet i alla spärrar som fanns, men inte fasiken funkade det på någon! Så tillslut fick jag gå till killen i luckan som släppte förbi mig. Helt galet ;s Men som tur var så hann jag med min tunnelbana ändå, även fast jag kom väldigt långt bak i tåget (jag ska vara längst fram).
Rulltrapporna jag skulle ta var avstängda, vilket innebar sjukt många branta och höga trappsteg på morgonkvisten, vilket inte var så uppskattat! Första lektionen var dans, då jag bara trillade och snubblade på mig själv. Och vår nya övning som vi skulle börja med idag, gick ju självklart åt skogen den med!
Efter dansen skulle jag byta om, men det slutade med att jag fick gå ensam upp för alla nedrans trappor och stappla in till teatern med oknytna skosnören och håret halvt på sne och kläderna halv på! Nja kanske inte, men jag kände mig inte speciellt vacker! haha
Men det var iallafall en rolig teaterlektion, vi körde en namnlek - ni vet dendär när man hälsar på varandra och tar varandras namn och låter det gå runt? Verkar faktiskt lätt, och det har aldrig varit några problem när jag har kört den leken innan, men ja, det slutade med att det fanns typ tex tre julia eller tre carolina varje gång! Grattis säger jag bara, haha!
Efter det körde vi en lek då vi skulle försöka räkna så långt som möjligt, men alla skulle sitta ner och blunda utspridda på golvet.. och man fick inte säga samma siffra samtidigt som någon annan! Så man fick inte veta om någon annan skulle säga en siffra, utan vara lyhörd och koncentrerad och känna in..
Haha, man fick sig ett gott skratt när två i klassen hela tiden sa nummer 4, samtidigt hela tiden. Tills Molly räddade situationen och skrek FYYYYYRA högt som sjutton varje gång vi skulle säga nummer fyra igen! Lite internt kanske, men det var roligt.
Efter teatern var det lunch, (och vi fick apelsiner till, så det bestod i princip min lunch av ;) ) och efter lunchen hade vi matte. Min favorit lektion, ni vet! Eh, inte.. Det gick ganska bra, men jag kunde inte fatta vad jag räknade så om jag tänkte efter för mycket på vad jag skulle göra och vad jag gjorde, gick det helt enkelt inte.. Och jag visste inte hur jag skulle göra heller, så jag gissade bara! nästan iallafall
Ja, och efter den roligaste lektionen för dagen.. höhö, var det svenska test som jag inte hade gjort innan! Så med bultande huvudvärk och ont i mjälttrakten vandrade jag och Nikki ner mot någon underjordisk sal för att göra vårt kära svenska prov. Shit vilka konstiga ord man förväntas kunna när man är 15-16 bast! My gosch.
Missade alltså ensemblen, buhu :(, och vi som gjorde svensk testet va klara lagom till klasstiden, då alla satt och diskuterade om hur man skulle lösa problemet om hur de som läser språk skulle kunna gå på språklektionerna utan att missa halva danslektionen! Bra schemaläggning va? :D
Det var prat om att vi skulle byta schema helt, byta schema på tisdagar och massa grejer, men tillslut kom vi fram till att inte ens att byta schema fungerar. Så ja, vi får väl se hur det blir löst.. hursomhelst..
När klasstiden tog slut skulle vi på vår ännu mer underbara datorkunskap.. (Ibland förstår jag inte vad man gör där!) När datorkunskapen led mot sitt slut kände jag en läskig huggande känsla i mjälttrakten, SÅ ont gjorde det. Värre än någongång förut faktiskt, så jag funderade på om jag verkligen skulle dansa idag.. Kom tillslut fram till att det kanske inte var en sådan bra ide, med tanke på att äcklig läxa som måste göras och att jag hade så ont!

Shit vilket jädrans långt inlägg jag lyckades åstakomma! Grattis om du orkat läsa allt! Haha
Nu måste jag öva på min stämma i en helt ny värld, som känns helt omöjlig i det tonläget.. /;  Kram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0