Hos Mamma!

Nu har jag lämnat Skövde och är nu i Kristinehamn hos min mamma. Vi har precis varit och inhandlat det som står högsdt upp på min önskelista när det är helg! Naturgodis och Ben & Jerrys - chocolate therapy.
Vad har ni haft för er dom här dagarna då? Jag har varit i Skövde med familjen och hjälpt syster med hennes superfina lägenhet! Eller, ja från min sida blev det nog mer ps2 spelande, Guitar Hero. Det var massa hyllor som skulle sättas upp på väggarna och sånt, sådant kanske man inte ska låta mig göra! Höhö.

Igår hade vi supermysig tacokväll framför idol och firade halloween. Eftersom vi inte hade gjort det i onsdags då det egentligen var halloween. Jätte mysigt, verkligen!
Är det någon mer än jag som förstår hur Sam har kunnat hålla sig kvar så länge i tävlingen? För jag tycker inte att han är bättre än Evelina tex, eller Patricia! Och det verkar inte vara någon annan som tycker det heller. Men ändå har han hållt sig kvar? Konstigt..
Men, Det var dåligt av juryn tycker jag.. att köra på den taktiken att vara hårda mot dom som dom ville ha kvar, och snälla och ge beröm till de som de ville ha bort. Så gjorde juryn verkligen igår. (Mina betyg på idolerna kommer senare ikväll!)

Nu ska jag fortsätta kika runt på nätet! Mycket att titta på när man inte har varit inne på nästan tre dagar! :D Kraam!

Glass

Kommentarer
Postat av: Johan

SAAM GOOOOONE :D and me home ;)

2007-11-03 @ 20:54:47
URL: http://drambuie.blogg.se
Postat av: joy

äntligen är sam ute ur idol, jag är överlycklig!

2007-11-04 @ 14:21:38
URL: http://lovedoesnthurt.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0