JAG ÄR KÄR

Den är underbar, min Nikon D40! Jag är helt förälskad i den. Ni ska få se bilder innan jag går och lägger mig, självklart. Åh jag älskar den, älska älska älska! KÄRLEK.



EDIT: I samband med att jag nu har skaffat en ny kamera, ska jag även skapa en ny kategori där alla mina bilder finns!

Speciellt

Jag har nya favoritbloggerskor. Jag skulle väl inte vilja kalla dem modebloggare, but very beautiful. Liksom speciella, lite som Lisa. Kanske beror på att det är hennes kompisar? Vem vet. Man blir som man umgås, nivet.

Felicialinnea, & sedan var det en till som jag har tappat bort! Bra var den iaf. Kanske hittar den senare, då kommer den hit - en länk alltså, på bloggen.

Min min min min!

Vet ni? Min kamera ligger och väntar på mig på Draget, jag försöker övertala pappa att han ska följa med och hämta ut den. Jag har inte fått någon avi, men man kan tydligen hämta ut den med ordernummer & kollinummer! I want it, and I want it now! My precious.


- Kom till mamsen!

Shopping is the shit

Ohyes it  sure is! Jag har handlat ännu mer. Blandannat ett par örhängen som min kära kompis Åsa också har, tihi. Ska visa sedan! Nu doftar jag vanilj också, det är bra med en kompis som är modeintresserad! Go Sweetlifestyle. (;

Inför Brölloppet

Hemma igen, med ett örhänge, (de hade bara ett kvar som var helt konstigt, så jag ska byta det) två halsband och ett armband rikare! Och glad är jag. Snart ska jag nog följa med till Kista för att kolla på smycken till Brölloppet (HUR STAVAR MAN BRÖLLOPP EGENTLIGEN?). Skorna vi tjejer ska ha har jag testat också, de var underbara. Japp, mycket som ska fixas. Jag är anställd pressfotograf, känner mig smickrad faktiskt! Riktigt kul. Vi får se vad det kostar dem.. muhaha

Nej, osminkade jag ska ta och röra på mig nu. Tjohej!

Ain't gonna happen today

Hej. Inte roligt eller vackert väder, det kan jag inte påstå. Men jag är på bra humör ändå! Kanske för att jag är rätt trött? Men vad gör det å andra sidan? Snart ska jag följa med pappa och köpa guldörhängen, ja jag ska köpa dem alltså. Pappa ska hämta L & lite så. På mig har jag en mysig klänning med leggings, det är bra tycker jag! Fast jag hade föredragit ett par shorts och ett linne. Ain't gonna happen today! I håret har jag en fläta. Lite sommarfint

Ringde Pccity, deras internet krånglade. Jag vill ha mitt kollinummer!

Ha det fint gullungar, Chiao!

Stockholm International Danceweek


Grymt, skulle jag vilja säga. Detta fina band fick vi på SM. Då jag kom trea i singel! Minns ni det? ;)

Efter föreställningen i april

Ni får helt enkelt se lite ointressanta bilder istället. Här är jag bland annat efter föreställningen vi hade med klassen i ehm april?


Trött, svettig men glad! ;D (läs: kletig med smink överallt)

Varning: Ointressant

Vad sne jag blir när jag har tänkt att överaska er, men det går liksom inte riktigt som jag vill! Sådant som inte jag vet hur jag ska kunna påverka! Elektronik säger jag..
Klockan är bara halv ett och jag är nästan redo för att sova! Det tycker jag är coolt. Först ska jag dock kolla på "Bilar" haha. Jag har inte sett den och jag tänkte varför ska jag inte se den nu? Jag har ändå inte särskilt mycket för mig och när den är slut så kan jag ju bara sova! Perfekt.

Imorgon ska jag kila iväg och köpa två stycken guldörhängen till, så jag har fyra små pluppar! Det behövs ju när man använder guld, att man har ett för varje hål man har i öronen. Inte sant?

Du så ointressant inlägg! Jag återkommer med roligare saker. kram ;D


En trött Niccie

Åh hej och hå! Nu är jag hemma. Det har varit en riktigt rolig dag! Jag har åkt massa barnattraktioner eftersom jag har VIP kort där. Därför blev jag den utvalde att följa med den söta lilla tjejen runt till alla attraktioner som hon ville åka! Vi var inte där mer än några timmar, kom hem vid halv sju. Nu när jag har ätit är jag HELT slut! Kanske beror på att jag inte somnade tidigt, vad vet jag?  Snart är det iallafall Spanien Tyskland i den avgörande finalen! Det ska bli spännande. Jag tror att Tyskland vinner faktiskt. Även fast det skulle vara roligt om Spanien vann..

Jag tror att jag somnar snart, snark vad jag är TRÖÖÖTT.

Ska fixa iordning resten av shoppingen nu. Så ni får se sen, kramkram.

BRO/ÅTTOM!

Ja hjälp vad jag har bråttom. Ska dra nu! Ha en underbar dag så hörs vi sen. Kramar!

Psssst..

..och ni, tack för alla underbara kommentarer! Jag blir så glad. Om ni undrar så svarar jag på dem imorgon, allihopa!

EDIT: Kolla klockan! Det är ju sjukt. Vad gör jag uppe klockan 04.16? Ja, inte ens jag vet det! Dagliga träningen har jag glömt bort också. Kanske är lika bra när klockan är snart halv fem! Godnatt

Ta vara på det du har

Imorgon bär det av mot Grönan när jag har vaknat och käkat frukost! Ska dit med min kusin, syster och syssling. Får se om det blir två syrror eller en! ;p Hur som helst blir det väldigt roligt. Dock blir det inte en hel dag eftersom min syssling är ganska liten och orkar inte så mycket, så gulligt!

Imorgon kommer även resten av shoppingen upp! Och förhoppningsvis så har min syster med sig kameran på denna dag så får ni följa med i bilder också! Hur låter det?
Jag längtar efter min kamera, jag kommer sova med den och behandla den som min bebis! MY PRECIOUS! Jag älskar den utan att ens hållt i den. Haha! Seriöst då.. jag hoppas att den kommer på måndag - vilket den säkert inte gör. Så jag har den nog på tisdag! Jag har åtminstonde en kameraväska som lyckligt ligger och väntar på att bli uppfylld av min Nikon D40! Hjälp, vad jag kommer att fota! Jag kommer vara ute hela dagarna och glömma bort att äta! Haha. Shit vad roligt det ska bli, och jag vill ha den NU!

Om ungefär en vecka på måndag, åker jag och min stora syster ner till västkusten, varberg! Har ni varit där? Det ska bli kul. Den större storasystern kommer nog senare, tyvärr! Men hon är ju vuxen och har massa ansvar, världens bästa äldsta syster! Lilla syster, pappa och L åker ner innan dess.

Massa snack nu va?! Jag tror jag ska gå och lägga mig! MTV är så lockande ;p not.. (de spelar Britney Spears)


Shopping

Jag gillar inte bilderna för att bakgrunden är som den är. Att lite allt möjligt med alltså, men nu får ni ju iallafall se shoppingen! Bättre än inget kanske? Jag har det i två delar, här är kläderna jag testade på, sedan kommer alla prylar!



Tjocktröjorna är från H&M Herravdelning för 149 kronor!
Jag gillar verkligen killkläder ;)

 
Linnet är från Gina Tricot för 129 kronor


Shortsen är även dom från Gina Tricot fick dem för 199 kronor.

Helt underbara, älskar dem!

Jag var ju så duktig att jag hade stämplat alla mina "ginastämplar" så jag fick 150 kronor gratis. Vilket resulterade i massvis med shopping för lite pengar, det gillar jag!

Pssst...

Jag har fotat mina inköp. Kommer snart i min blogg, nära dig...


Vad är denna för något? Jag kan avslöja att jag har kollat på "det" i minst en månad

Kläder..

Tjohej allihopa!

Vilken värme det har varit idag när solen väl varit framme, underbart faktiskt. Jag har precis käkat en underbar middag och om ett litet tag ska jag bege mig ut på en promenad.. och gissa vad jag ska lyssna på? Hehe, svårt.

Ikväll ska jag ta kort på mina kläder. Funderar på att göra det nu faktiskt, medans det ändå är lite ljust ute! Jag gör nog det.. så kan jag gå ut och gå sedan!

EDIT: or not, min syster hade tydligen inte laddat kameran som jag bad henne göra i förrgår ;P skitunge. Får fixa det efter jag har varit ute och vandrat!

Kram på er så hörs vi sen!

Det är grejor det!

Brolle hjärta Ben & Jerrys hjärta Gossip Girl

Solen skiner ju!

Hej på er alla glada!

Vet ni vad? Jag ska ut i solen nu. Det är faktiskt varmt och det ska jag utnyttja. Ska ta med mig mp3n och Gossip girl - för det är jag värd! Kanske blir en promenix också! Därför kommer ni inte hitta mig framför datorn särskilt mycket idag, men jag hoppas att ni har en jätte fin dag ändå!

Kramar!

Innan jag går och lägger mig..

.. vill jag bara tipsa om en dunderbra blogg! Nämligen Bea's blogg. Det är så otroligt roligt att läsa idrottsbloggar och speciellt inom samma område som jag håller på med, nämligen dansen. Bea är en supergullig tjej som är väldigt duktig på konståkning! Hon har massor med bilder vilket gör att inget inlägg i hennes blogg är tråkigt att läsa! Allt är innehållsrikt och det är super med alla bilder! Det är riktigt kul att man får följa med henne på träningarna med bilder och se lite. Höra hur träningarna går till och hur mycket konståkare faktiskt tränar, och det är en hel del kan man ju säga!
Ville bara att ni skulle veta att den bloggen är riktigt dunder bra!

Nu är det dags för mig att sova. Är inte alls trött, men jag blir väl förhoppningsvis det när jag lägger huvudet på kudden! Imorgon har jag tänkt att jag ska ut och springa en runda. Antagligen på kvällen då det är lugnt ute (inte så mycket folk) och det är lite svalare. På söndag blir det Skansen och Gröna Lund med kusin, syskon och världens gulligaste syssling! Ni ska bara se henne, man ler och blir alldeles lycklig ända in i benmärjenVilken utstrålning den tjejen har! Hon kommer bli något stort en dag. Gos på henne.

Good night sweethearts!


ProViva Female

För några månader sedan fick jag hem några gratiskuponger till ProVivas nya Female med extra järn i för kvinnor. Även om man inte har kraftig järnbrist så kan man må bra av att som tjej, ung kvinna och kvinna få lite extra järn i sig!
Det finns i smakerna mango och jordgubb och båda smakerna är väldigt goda!

Jag hade med mig en ProViva Female under ett långt arbetspass och jag måste säga att jag orkade mycket längre och hade energin på topp hela arbetspasset! Eftersom mitt jobb är väldigt ansträngande så är det coolt att det faktiskt hjälper. Jag har nog kanske lite underskott på järn ändå?


Bilderna är tagna från privivafemale.se och omgjorda av mig!

Killarna bakom bloggkoll

 
Här är bilden! Från vänster: Mattias Swenson, Patrik Ring, Dan Carlberg, Daniel Gren och Daniel Swenson ( a.k.a. Göran Hägglund )

Inte visste jag att det var dessa unga grabbs som låg bakom bloggkoll?

När jag först hörde talas om det så orkade jag inte med det, varför det liksom? Det är väl bara att klicka sig in på alla bloggar som man vill titta på (vilket i dåläget bara var typ 5 stycken max). För ungefär en vecka sedan nu så läser jag riktigt många bloggar och att klicka sig in på alla bloggar tusengånger varje dag är ohållbart. Därför använder jag nu bloggkoll.com flitigt! Det är väl bara för att jag har börjat använda det som de pajjar! Typiskt ;p

Det kommer komma upp en icon så ni kan följa mig på bloggkoll! & det vill ni väl? Ja, den kommer upp i den nya designen iallafall! Någon/några veckor efter jag får min kamera och jag har bilder att använda! =)

SYTYCD

När kommer det igen? Jag menar, det amerikanska som visas nu två somrar i rad? ..det brukar kanske börja i juli? Är det någon som vet? Det är mitt absoluta favoritprogram ever, så otroligt makalöst....

NEJJJJJJJJ HAHAHAH VET NIIIIIII??!?! JUST NÄR JAG SITTER OCH SKRIVER DET HÄR SÅ KOMMER DET EN REKLAM OM DET! VAD LÄSKIGT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


DET HAR PREMIÄR DEN 8 JULI! AH, nu blev jag helt tokig! Tisdagen den 8 juli, dagen efter vi har kommit ner till västkusten ska jag sitta bänkad. Inget kan hindra mig!

Haha nu har jag sansat mig. So you think you can dance america är fantastiskt, sagolikt och sanslöst! Bara för det måste jag lägga in en av mina favoritdanser som videoklipp..

Snacka vackert! Jag blir typ tårögd.

VAD TYCKER NI?

Jag kanske ska införa dagens dansbild igen? Eller?

Where did you find me?

Hur hittar ni alla söta till min blogg? Jag blir så glad, såhär många besökare har jag inte haft sedan urminnes tider. Tack! Därför får ni min egen designade blombukett, härligt va?!


New York Super Fudge

Denna godbit blev det. New York Super Fugde! Smaskens. Det var inte jag som valde, vilket var tur eftersom då hade jag nog stått där ännu! Jag har käkat lite av den förut på the free cone day, 29 april vid sergels torg. Dock fick jag typ inga chokladbitar eller mandlar då, men det fick jag ju defenitivt nu!

Vad tycker ni om New York Super Fudge?

New York Super Fudge
Chocolate ice cream with white & dark chocolatey chunks,
pecans, walnuts & chocolatey covered almonds

Sommar och sol



 

Vad är det jag hör? I mitten av nästa vecka väntas det temperaturer mellan 20-25 grader och kanske tillochmed även badväder! Amazing säger jag bara. Riktigt ballt. Bättre kan de la inte bli då? Jo, okej. varmare kan det bli! Men på måndag om lite mer än en vecka så drar jag neråt i landet! Där hoppas jag på fint väder och mer därtill. Vet ni hur fina bilder jag kommer kunna ta på västkusten med min underbara kamera? Jag svimmar. Wunderbar!

E.M.D.



Om ni har låtar från deras skiva; tveka inte! Skicka dom till mig. I want them!
/ TöntNiccie ;D

Ett litet tips

Jag tänkte tipsa er om denna bra produkt från Depend! Det är Nagelolja som man ska måla på naglarna med penseln och sedan ska man massera in oljan på naglarna! Det är för att tillföra naglarna fukt för att de inte ska vara spröda och skriva sig. Jag måste säga att jag tycker att det fungerar väldigt bra! Det är inte ofta sådanna medel hjälper något, de brukar ofta vara värdelösa!

Depend nagelolja hittar du ex. på H&M runt 50 lappen! Bra köp helt enkelt.

I love summer

Vet ni vad? Jag sitter ute i solen med laptopen nu. Det är riktigt härligt måste jag säga. Har fortfarande balsam i håret för att mitt hår är lite halvslitet så det behövs en lite längre kur så jag tänkte att det skulle vara bra! Appropå hår så har det varit bestämt ett tag att jag ska bleka slingor. Dock har det inte blivit så ännu med tanke på allt som har varit och så, men så småning om så blir det nog av. Skulle vilja ha det nu så snabbt som möjligt, men man kan inte få allt här i världen!

Jag känner för att träna, men jag vill verkligen inte gå ut och springa så jag funderar på om jag ska ta och dansa lite. Kanske sätta på musiken på datorn och gå crazy in the grass? Nej då kanske grannarna blir tjuriga.. Äh, det kvittar la! klockan är ju fyra på dagen! Ja, vi får se.. Kram på er så hörs vi om ett tag igen!


Ni är bäst!

Godmorning!
Nej, jag vaknade klockan 12, men ändå! Jag har inte gjort speciellt mycket, ska snart hoppa in i duschen och sedan så ska jag göra lite andra planerade grejer. Ikväll sedan får ni bilder på kläderna är det tänkt.. hoppas att jag orkar! Haha, nejmen jag ska fota. jag ska ska! =)
Vet ni? Dom skickade min kamera från pccity idag, så jag får den nästa vecka! Gissa om jag är lycklig =) Tihi.

Nu ska jag leta mig tillbaks till sims och om en stund så är det duschning och sedan ut en stund. Det är ju sol! OMG. Vet ni? Imorgon så ska jag kanske på Gröna Lund med min kusin och miniplutt syssling eller vad det blir. Det ska bli roligt om det nu blir så. Tihi!

Vad kul med alla kommentarer! Jag blir alldeles lycklig.

Bohemian Raspberry


Dit vill jag!

Jag skulle kunna fylla hela bloggen av bilder på B&Js glassen! Jag är tokig i dem, och när jag ser hur många olika sorter det finns i USA så blir jag ännu mer tokig. Haha jag är sjuk. Hur som, jag bestämde mig just för att jag ska köpa B&Js glass imorgon! Jag är så SJUUUKT sugen på det att jag spricker. Måste ha! Även om vi inte har alls lika många som de har i USA, så ska jag ha en smak av dem som lilla sweeden har! Kanske Bohemian Raspberry? Har någon av er smakan den?

Har ni ätit Ben och Jerrys glassen? Har ni någon favorit? Vilken?




nu har det varit lite för mycket tönterier angående glassen, så nu ska jag faktiskt sova! skäms.

Chocolate Therapy


Glass i stora lass


KANELBULLAR I GLASS? JA TACK.
Gu vad jag vill åka till USA bara för att äta alla B&Js sorter som finns! Jag skulle bli helt lyrisk.
Det är fredag! Vilket innebär godis, eller nej.. det är egentligen inte det som lockar utan främst min största last; glassen! Men så även choklad. Choklad i alla former! Det är mitt godis på helgerna. Smaskens! Vaniljhjärtan också då förståss och kolakakor! Haha listan kan göras lång på saker jag gillar. Men absolut mest i godisväg är det glass och choklad!

Nu är jag inte allt trött, vilket jag var för en stund sedan. Jag borde väl sova egentligen kanske.. eventuellt! Vilket onödigt inlägg det här blev. Jag vill ha min kamera, så imorgon ska det ringas till kundtjänst efter kollinumret som jag inte har fått och dessutom ska jag fota allt jag har inhandlat den senaste veckan! Det är rätt mycket det kan jag tala om..

Slutsnackat, massa kramar på er och så hörs vi imorgon utvilade och lyckliga över att det är fredag och intaget av glass kan börja! Haha nörd jag. God natt!

My precious



 

Jag vill verkligen ha min kamera nu! Jag har väntat på ett kollinummer hela veckan, men jag har inte sett skymten av det. Idag när jag gick in på hemsidan där jag beställt kameran ifrån så såg jag att man skulle ringa kundservice om man inte sett kollinummret på mail eller liknande. Vilket jag heller inte har! Tråkigt nog. Så imorgon när jag har vaknat och ätit frulle så ska jag slänga på mig luren för att fråga vart my precious befinner sig i landet! Jag vill ju ha den ju.

Personal Shopper



Jag har kommit fram till att jag inte är särskilt duktig på att shoppa. Eller ja, ibland är jag väl duktig. Men jag ser något som jag verkligen gillar och tänker att näe.. jag kommer säkert inte använda det! Hur smart är det? Typ som om jag inte skulle vara värd det! Dessutom så hittar jag typ ingenting själv när jag går runt och kollar.. Ibland kanske! Jag behöver en personal shopper tror jag. Haha, vad pinsamt! Nej okej, ibland är jag ganska duktig på att spendera pengar! Det går i vågor och idag var jag inte speciellt duktig. Men nog hittade jag saker ändå!

Är ni duktiga på att shoppa?

HJÄLP MIG!

NEJ, vet ni! Jag ska fortsätta arbeta på min design. Vilka färger typcker ni jag ska ha? Jag kan inte bestämma mig. Ge mig massor med färgkombinationer, helst två stycken färger tillsammans ex. svart & vit. Skulle bli så glad! Kram :)

Bags and fashion


 
Shoppingen idag ligger i dessa fina påsar! Det blev ett par shorts, två par tjocktröjor, saltvattenspray, läppglans, två par örhängen och ett linne. Ska visa sen, I promise. Nu ska jag se färdigt matchen mellan Spanien Ryssland. SPANINEN LEDER JU FÖR SJUTTON GUBBAR! :O

Shopping

Tjaaa! Kom precis hem från en runda i REA världen. Ja, det blev inte bara REA. ganska mycket till fullpris också, menmen. Det var riktigt kul och jag hittade massor. Från början såg det ut som om jag skulle gå tomhänt hem idag, men så blev inte fallet!
Jag har fått efterfrågan att visa upp mina köp, jag lovar jag ska göra det. Jag ska försöka ta några bilder med mobilkameran idag, och förhoppningsvis så kanske man ser någonting! Annars så får jag väl lägga in de dåliga bildernar och när jag sedan får kameran så kan jag fota allt! Hur låter det? Tack Amanda för världens gulligaste kommentar.

Kram på er, så hörs vi lite senare när jag har fått mat i magen!


Shop til' you drop



Nu ska jag strax springa iväg mot bussen tillsammans med syrrorna för att åka iväg och shoppa lite! Det ska bli superroligt och jag hoppas verkligen att min lön har kommit in på kontot också! Det ska inhandlas shorts är planen (testade jätte fina men förstora shorts sist jag var inne i stan, hoppas de finns i mindre storlek!), och självklart lite övrigt om jag hittar något! Vill ha några fina linnen och typ kjolar också. Fast, shorts är det brist på. Hittar jag chinos så tänker jag slå till! Så sjukt fint.
Hörrni, om ni inte har något planerat: ut i sommaren med er! Det är ju sol ute, hur underbart är inte det?
Vad ska ni göra idag annars?

Stomp the yard

Jag såg aldrig klart filmen igår, och inte idag heller för den delen. Så recentionen på filmen blir någon gång i framtiden då jag har sett hela! Men av det jag såg så verkade den vara hur bra som helst. Den var hyrd!

Vad kul att man hörde lite från en viss liten klasskompis som är i USA, självaste Californien och häckar. Lite roligt måste jag säga. Synd att jag inte vet hur jag ska nå henne! Men superskoj att hon skriver. Då blir man glad! Tack Bana (;

SLUT PRATAT. Shit vad jag är hungrig! Usch. Nej, Sovgott!

Song without a mission

Godnatt Mr Tom!

Nattuggla som jag är, och jag har suttit uppe och pratat ett bra tag. Nu sitter jag här alldeles för länge och allt är i en ond cirkel! Jag är trött iallafall, vilket är en bra sak som jag ska utnyttja. Imorgon går jag antaligen upp tidigt (?) och efter ett tag så ska jag och syster min åka till Kista för att shoppa lite! Det är tydligen massor med rea som bara väntar på mig! VI hörs ju självklart innan shoppingen, med största sannolikhet! Jag ska inte shoppa för mycket, jag ska ha lite kvar till västkusten och Gekås också!

Vad jag snackar, onödigt inlägg och allt! Nu går jag, kram på er! Goodnight

Nu har Stina Lee gjort det, snart kommer alla göra det!

Haha, ja. Det är ju så! Nu när Stina Lee har sjungit, kommer ni få se varje blogg med en video där folket sjunger. Antagligen. Nu säger jag inte att det är absolut så, men ja. Med risk för att låta spånig.. Men duktig var hon ju!

Hur som helst, jag har ju en plan för min blogg! Allt kommer kunna gå när jag får min kamera. DÅ NI! Jag har en ny design på G, det som behövs är bilder. Förhoppningsvis kommer inspelningen vara strålande på min blogg. Vilket kommer resultera i mer skojiga grejer än ni anar kära ni! Jag vill börja pilla på allt nu. Men bilderna har jag ju inga. Jag ska kolla nu bland alla filmer jag har.. Smygstarta lite..

Vad kan tänkas att jag ska fixa förnågonting speciellt nu då? Den som gissar rätt blir länkad!


Den där Milla

Vilken vän jag har! Den där Milla. Det är liksom en mysig känsla att umgås med henne, hon är så underbar. Hon förstår mig verkligen, jag behöver inte förklara något. Vi vet vad den andre tänker och avslutar varandras meningar! Lite coolt faktiskt. Tänk att vi känt varandra i dryga 7 år snart. Från fyran till nutid. 26 juni 2008. Tänk vad mycket som hänt, och vi har ändå hållt ihop?! I vått och torrt och trots motgångar.
Tänk alla minnen vi har samlat på oss!

Jag fick bara en sån otrolig lust att skriva om Milla, den där Milla som är en av mina närmsta och bästa vänner, always have and always will be. Det är riktigt ballt att man verkligen kan funka så bra med en människa. Att det liksom bara klickar, och man förstår varandra! Visserligen har det ju inte alltid varit lätt, men det är ju så vänskap är. Den växer på vägen!

Favoritbloggarna

Först hade jag en blogg som jag läste varje dag, sedan hade jag två, tre.. nu har jag upp mot 9 stycken som jag klickar mig in på mer än två gånger varje dag och så har jag därtill bloggar jag läser varannan dag / då och då! Kalla mig tråkig som näst intill bara läser de stora bloggarna. Jag tänkte lista dem här iallafall, för att ni skulle få se! Jag tar med alla bloggar jag läser självklart. Obsarvera att listan antagligen inte är komplett, och det kan komma till bloggare!

Foto
- Nevnarien
- Maria
Mode & skönhet
- Lisaplace
- Karnaah
- Amanda Berg
- Kenza
- Tobias, Grymt rolig person
- Sweet 16, Sweet Life Style
Personligt
- Isabella Löwengrip Blondinbella
- Stina Lee
- Sweet 16, Sweet Life Style
- Elina
- Milla
- Helena


Junkfood

Nu är jag mätt på en väldigt onyttig men tokgod middag! Nudlar & bröd is the shit. Men jag som oftast äter riktigt och bra mat kan ju få äta lite skräp ibland också tycker jag. Jag som ogillar allt vad snabbmatsrestauranger som McDonalds oh pizza hut och allt vad det heter! Min variant av skräpmat är alltså; bröd! Haha.

Innan dess var jag med till affären, hittade ett par skitcoola kalsonger (ja, kalsonger) med Algrens bilar på! Ska visa dem sen när jag väl får min kamera. Jag är trött på inlägg utan bilder nu, så jag ska nog kidnappa någon annans kamera ändå. Vill ha bilder, nu!

Ska väl snart börja göra mig iordning, väntar på att Millis ringer så ska vi umgås. Vad vi ska göra har jag ingenaning om, men något hittar vi alltid på!
Vi hörs senare, kramar!


Those dancing days



Vad är det jag ser? Solen skiner! Därför ska jag sätta mig ute i solen en stund med boken Gossip Girl 4 i handen och Brolle i öronen. Jag är ju blek som en kartoffel så jag vill väldigt gärna se lite mer solbrun ut nu i sommar, så jag slipper känna mig som ett vitt lakan! Vackra liknelser och allt.

Vad mysigt det var att logga in och läsa era kommentarer, jag ska självklart svara så fort jag kommer in ifrån solen! Nu, alltså ut i solen och ikväll någongång ska jag träffa Milla! Ska bli superkul.

Stomp The Yard



 

Nu ska jag kolla på film! Nämligen Stomp The Yard, där bland annat Chris Brown är medverkande! Han har dansat sedan han var 3 år någonting så han är duktig. Dansfilmer ligger mig varmt om hjärtat och därför ska jag kolla på en nu innan jag kryper till kojs och somnar! Min syster och hennes kompis hyrde den ikväll och så tog hon hem den och sa att jag bara måste se den! Så on her commands, I'm now going to watch it. Och därmed somna typ runt 4, inte bra! Så vi får se om jag ser klart den i natt..

En recention kommer självklart sedan! Filmen får säkert en femma bara för att Chris Brown är så söt!

Puss & godnatt



PS. Vet ni? Jag har börjat drömma väldigt mycket om att jag ska ta massa foton hit och dit och på olika föremål! Jag undrar varför.. kan det vara för att jag ska få min kamera snart? Maybe.

Clothes by Johanna Nordlöf


Sånthär gör mig glad. Jag älskar att se personer lyckas! Älskar att se när personer som man kanske inte har känt väldigt bra, men ändå pratat med och haft någon kontakt med gått i samma skola som - lyckas och gör något som de är bra på! Jag blev därför så lycklig när jag gick in på Amanda Bergs blogg och såg inlägget som är skrivet ovan.
Hon hade köpt en kjol, en väldigt fin kjol som inte var designad av vem som helst utan av Johanna Nordlöf! En tjej som jag har gått i pararellklass med och pratat med några gånger. Inte haft någon väldigt bra kontakt med så, men hur som helst! Alla vet vi att bloggar idag har en extremt stor kraft att påverka, allt kan spridas via bloggar. Det ser vi ju bara på hur stora våra bloggerskor faktiskt är idag och deras status. Av allt detta i bakhuvudet blev jag överlycklig när jag fann detta inlägg med en länk till shoppen, namn och bild på kjolen i Amandas blogg. Så stor läsarskara som hon har! LYCKA!
Underbara kjolar, toppar & klänningar. Dessvärre är mycket slutsålt, men ni kan ju kolla ändå!

Trött på att sitta här och uggla

Oj vad mycket jobb det är med en ny design! Dessutom är det koder jag inte vet om hur jag ska ändra också, för att få det som jag vill! Men jag exprimenterar, även om det tar tid. Jag känner mig så oerhört lat! Har ont överallt också, haha. Nej jag måste göra något. Något annat än att sitta här på mitt arsel! Vi hörs senare =)

Sveriges mest överskattade artist

Håkan Hellström.
Han får öppna allsång på skansen, alla verkar älska honom. Eftersom hela publiken verkar kunna hans låtar.. Det han gör är inte ens lite bra! Han sjunger falskt hela tiden! Vad är charmen i det? "Varför ska vi döda varandra?" Jo visst, texten är väl något att ha!? Men utstrålning - big no NO! Sångrösten tycker jag inte heller att han har! Jag blir mörkrädd!

Föklara väldigt gärna för mig varför han är så ofattbart fantastisk, för jag förstår mig inte på honom. Vad tycker ni om Håkan Hellström?


Överskattad.


Designbyggeri

Tjenamors! Jag är glad, det är jag. Ingen speciell anledning! Känner mig bara på strålande humör.
Ska sätta igång lite smått med den nya designen! Den ska bli grym. Så det så! Tihi. Nackdelen är väl att jag inte har några bra bilder än. Men jag kan ju börja med headern! Färgerna kommer bli fina tillsammans hoppas jag. Åh nu ska jag börja pilla! Har ni några förslag på hur jag skulle kunna göra? Hör av er isåfall; [email protected]

KRAM!


Glödande het!

Godnatt på er. Dags att sova! Vet ni hur mycket jag längtar tills min kamera kommer? Jag kan inte bärja mig! Jag vill ha den nu NU. Då ska det fotas, och då får ni se allt jag har köpt de senaste dagarna också. Så slipper jag kidnappa någon annans kamera!

Jag är i eld och lågor! Vet ni hur mycket fint det finns att fota nere på västkusten, det är fantastiskt! Alla solnedgångar, stränderna - fantastic! För mig och en av mina syskon så blir det tågresa ner, gissa om kameran får följa med och vara glödande varm hela tiden? Oja, absolutley.

Men nu, kära vänner ska jag sova! Imorgon ska jag börja på min nya design. Det ni!


Walking on sunshine

Seg uppdatering det har varit idag då! Jag har inte gjort speciellt mycket. Tagit det lugnt bara och fixat med datorn nästan hela kvällen så att den skulle fungera som den skulle. Virusskydd och sådant! Så nu är en scan på och jag hoppas att det fungerar som det ska! Så det är anledningen till att jag inte har bloggat nu i kväll. Ursäkter ursäkter!

Har ni haft en bra dag då? Vi hörs om en stund..


Nörd!

Hejsan allihopa!
Vad mysigt det är att mötas av kommentarer där ni är så supersnälla! Jag kan inte smälta alla komplimanger jag har fått angående dansvideon, my heart is melting! :') Idag är en lugn dag för mig, har inte gjort särskilt mycket mer än att umgåtts med min söta storasyster framför datorn och kollat priserna på mobiler, mp3, datorer m.m. inför hennes USA resa! Riktigt grymt vad priserna är låga där borta just nu. Perfekt tid att åka tid nu!

Jag är lite av en nörd, jag erkänner. En sims nörd! Så det är precis vad jag ska göra nu, spela sims. Because I love it! Och vet ni? 2009 kommer sims 3. Gissa vem som kommer tjacka det? Jo jag! I love being a nerd ;D


Blixtar och dunder

Hjälp vad det blixtrar ute! Tror inte att det spelar någon roll om jag sitter vid datorn eftersom vi har de stora kraftledningarna som är ledande. Där strömmen slår ner i! Det dundrar inte så mycket, men blixtar är det ganska gott om och regnet öser ner. Jag ska nog kila ifrån datorn ändå, ska nog sova nu! Först ska virussökaren blir klar bara, sedan är det sängen som gäller! Kan ju iförsig låta den stå på.. Nåja, det återstå att se! Jag tycker att det är lite coolt att se på blixtar, även om de är lite spännande på något vis också! Haha!

Vi hörs imorgon, det lär bli en åskig och regning natt tror jag! Vad tror ni? ;)
Godnatt!

Mini Hollywood = bloggvärlden

Varför handlar många av de stora bloggarna om precis samma saker? Okej, bloggerskorna har olika liv och gillar olika saker. Jag är inte avundsjuk, men jag undrar vad det sänder för budskap att en blond fjortistjej skriver om festandet som om det inte skulle finnas något annat, eller som om att det är så coolt att inte minnas varför man dansade på bordet natten innan eller att man gjorde bort sig totalt för att man ser en bild som man inte minns! Det finns tusentals tjejer (och killar) som är osäkra och ser upp till bloggare eftersom det är så lätt att nå ut. Varför släpps fel personer ut i cyberspace och blir de som blir sponsrade och får pengarna att rulla in? Tjejerna och till viss del killarna tror att de vet vad som skulle göra just deras blogg populär och tar såklart efter fjortisen!

Ju mer hatad man är, ju mer läsare har man och desto mer sponsorer har man. Har man många rykten om sig, så är man anatagligen en välbetald bloggerska! Välkommen in i mini Hollywood mina vänner! Not so nice..

Det är inte skandalbloggerskorna som är mest hatade för den delen, de må vara mycket omtalade men den personen i bloggvärlden som flest talar om är Blondinbella. Och varför det? Inte för att hon dricker eller lägger ut pinsamma videos på bloggen utan för att hon är smart, framgångsrik och har mycket pengar! Inte för att hon är en skandaldrottning som sprider rykten omkring sig. Henne hatar människor för att hon är den hon är, framgångsrik smart och välbetald. Hon har haft mycket hjälp genom livet finansiellt och det kan människor i världen inte unna någon. Hon jobbar för det hon vill ha och kämpar! Hon hade inte varit där hon är idag om hon inte hade haft motivationen och drivkraften att ta chansen att göra det hon ville. Det kan man unna henne tycker jag, det hon åstakommit som 17 år gammal.

Var glad över att andra folk lyckas som har något vettigare att säga än alkohol och fester! Personer som skämmer ut sig i hopp om att få mer läsare. HON LYCKAS JU! Hon lyckas när ni kommenterar det som hon skriver, när hon vet att ryktet sprider sig och dina kompisars kompisar kollar in hennes blogg. Ja, då har hon vunnit på det. Tänk på det när du läser stora bloggar, vill du att denna person ska dra nytta av det?


Nu har jag avreagerat mig! Haha


22 juni är borta!

Är det någon annans statistik mer än min där den 22 juni är helt borta. 21 juni står och likaså 23, men inte 22! Skumt. Skriv gärna om ni har samma knäppa problem! Annars kanske ett mail till blogg.se är befogat!



UPDATE: Nu syns 22 juni igen. No problemas =)


The devil wears prada

Såg filmen för tredje gången igår kväll! Den är riktigt bra anser jag, dock är den riktigt jobbig filmen igenom. Jag sitter och skruvar på mig och vänder och vrider på mig för att den är jobbig. Då menar jag med hur chefen behandlar sina anställda, hur huvudpersonen gör sina val och hur de reagerar. Man vill bara hoppa in i filmen och ändra på allt de gör! Syftet/meningen/budskapet med filmen är väldigt bra, att man måste tänka över sina värderingar och hur man handlar innan man gör det. Dessutom lär filmen att man inte ska låta någon trampa dig på fötterna, utan lära dig att inte ta skit.

Filmen får 4 av 5. Den förlorar en stjärna pga. att den är så sjukt jobbig och att utan Merly Streeps så skulle inte denhär filmen vara mycket att hänga i julgranen. Hon sätter stämningen i hela filmen!


Jag har världens bästa läsare!

Ni är runt dryga 50-60 varje dag som besöker min blogg! Det är så underbart att mötas av sådanna kommentarer som ni ger mig. Det är så kul att läsa! Så sjukt söta, puss på er!


My dear



Jag är lycklig! My dear är påväg hem till mig. Det är en Nikon D40 med ett objektiv på 18-55 mm. Söta Maria äger också en sådan innan hon fick sin avancerade Nikon D300. Bilderna blir kanoners och jag är hur nöjd som helst. Jag ska även köpa extra batteri samt minneskort på 4 GB inom en snar framtid. Det första tillbehöret jag ska köpa är en kameraväska, så jag kan ta med den ner till västkusten. Sedan är det tusen grejer jag vill ha! Portträttobjektiv, teleobjektiv, linser mot blänk, klarare färger, till portträtt bilder osv. Fast, just nu längtar jag till 2-7 arbetsdagar som det skulle ta för kameran att komma hem till mig! Och innan det bär av nedåt i landet i en vecka, då ska det ha inhandlats en kameraväska. Helst så fort jag får kameran! JAG ÄR LYCKLIG.

Söndag

Hemma igen! Har åkt in till stan för att köpa den lila tshirten. Är superhungrig och trött. Jag antar att det är vädret igen, som vanligt.. Helt sjukt att det ska påverka mig så mycket. Köpte ett par fina örhängen som jag har kollat på ett tag också, väldigt enkla. Ni får se sen! Ni ska få se shoppingen från förra veckan också, jag ska bara låna en kamera! Kramar på er.

The devil wears prada



Nu är det filmdax, i rutan visas The Devil wears prada. Till det mumsas det på jordgubbs och körbärsmilkshake! MUMS! Det kommer en recention på filmen sen! Håll utkik. XOXO Niccie

That's why I love it.. Summer



Det är väl grunden till allt som har med sommaren att göra egentligen. Vad hade man gjort om man inte hade sommarlov i 10 veckor när man gick i skolan och fick plugga mestadels av sin lediga tid? Antagligen hade vi alla ungdommar varit ras men tack vare sommarlovet så lever vi änn! Det är sommarlovet vi lever för! Därför är sommarlovet ett av de största anledningarna till att alla (nästan alla) de övriga punkterna finns!

Finns det någon annan tid på året man känner sig så otroligt fri? Det finns ingenting som binder dig till att göra något, du är inte tvungen till något och har all tid i världen. Även om sommaren när den är som bäst bara flyger förbi! Det finns ingen kyla som kan hindra dig från att vara ute hur sent på kvällarna du vill. Ingen skola att vara utvilad och pigg inför dagen efter, och du behöver inte oroa dig över att du ska hinna med att göra läxorna! Du kan dra iväg till stranden en hel dag med kompisarna och bara vara, känna hur du verkligen tar vara på livet! Allt bara flyter på, och det är det du älskar. Att vara fri, att ha friheten att göra precis vad du vill!

Åh, finns det någonting bättre att äta på sommaren. Ta jordgubbar och lägg till lite av punkt nio och du har sommaren i ett nötskal! De små söta bären är allt du behöver för att överleva sommaren.

Finns det något mer fantastiskt än värme? Jag som är en extremt frusen person älskar sommaren pga. den underbara värmen! Allt över 25+ är ansett som en underbar sommardag, om det är sol. Det ultimata!

Min bästa vän! På sommaren så är den mer värmande än någongång på hela året, och solstrålarna gör att man känner sig fräschare och piggare än någonsin! Dessutom får du en superfin bränna när du är utomhus som gör att hela du ser mer levande ut! Älska solen, men akta er! Smörj in er.

Man kan träffa dem hur mycket som helst! Men har ni som jag att hälften (läs: alla) av alla vänner ni har åker iväg och du lämnas ensam kvar hemma. Och när du äntligen ska resa bort, så är de hemma igen och undrar varför du måste åka när de äntligen kommit hem för att träffa dig? Haha, yes. Det är väl lite negativt kan jag tycka..

Det enda som behövs framåt 12 tiden på kvällen är en tunn kofta eller en munkis så är du färdig för att vara ute hela natten! Det är underbart att strosa runt på gatorna med bästa kompisarna en undebrar sommarnatt när det är +20 grader ute!

Jag är inget större fan av att bada i sjöar eller hav, för att det är så sjukligt kallt! Jag är extremt frusen, men när det är varmt i vattnet sådär runt 25 grader så är bada bland det bästa jag vet! Speciellt i pooler, då det oftast är varmare där i!
Alla små resor och äventyr som man gör på sommaren. Man gör antagligen inte alls lika många resor under någon annan årstid som man gör under sommaren. Det behöver nödvändigtvis inte vara en resa till Turkiet, men en liten resa till Gröna Lund, stranden, Allsång på skansen eller ut i skärgården. Eller så åker man iväg utomlands någonstans, där det är lite (läs mycket) varmare än det är hemma i Sverige och har det supermysigt tillsammans med vänner eller med familjen! Så länge det inte är husvagnssemester, för det är det värsta jag vet! Det kan jag inte förstå varför så många svenskar åker på. Uääk!

Ingen annan tid på året äts det lika mycket glass som i den stekande sommar värmen! Oavsett veckodag, väder och plats så ser man folk äta glass i mängder! Och visst förstår jag dem, även om jag äter glass oavsett årstid. Så ser man hur glassgirigheten väx i folk såhär i sommartider! Glassen är jordgubbarnas bästa vän.

Nikon D40 + 18-55/3,5-5,6



Isn't it lovely? Isn't it wonderful?
I think so. Den här godbiten ligger just nu högst upp på min önskelista och är antagligen den jag kommer att spendera min första lön på. Visserligen kostar den en ganska stor peng. Men jag är super lycklig ändå! Jag har älskat att fotografera sedan jag först fick prova på det. Har sett framför mig tusentals saker jag vill fota, vinklar - saker att testa och ta kort på! Min första digitalkamera kostade 1000 kronor och når inte längre upp till förväntningarna jag har på en kamera idag. Visserligen så är en systemkamera rätt otymplig, men man kan ta så fina bilder med den. Och alla drömbilder kan gå i uppfyllelse! Nåja, några iallafall. Något jag hemskt gärna skulle vilja göra är att ta portträttfoton, samt närbildsfoton! Jag har tusen idéer som bara väntar på att få komma ut. Jag ska nog satsa på denhär ändå, my lovely camera.

Kamera trubbel!

Jag fick panik! Jag måste ha en kamera till den 12 juli, då min pappa ska gifta sig. End of discussion. Jag måste ha en kamera då! Vad ska jag ha förnågon? Kompakt, digitalkamera eller ska jag storsatsa på en system? Hjälp. Jag vet inte!

Nu ska det letas, jag har redan några favoriter. En kompakt, en/två system.. det gäller bara att hitta någon eller några digitalkameror och jämföra vilken som faktiskt är bäst. Laddningsbara eller AA batterier? Många frågor! Nu ska jag leta..


Väderomslag

Gooooodmooorning sunshines!

Jag är så ofattbart trött på vädret nu! Det är strax under 20 grader, och det växlar hela tiden mellan sol och regn! Min hjärna står på helspinn för jag blir så lättpåverkad av väderomslag. Får ont i huvudet och känner mig seg! Give me some warmth and sunshine please! For atleast 1 week! Jag vill ju inte se ut som en blekfis hela sommaren heller (vilket jag gör nu!). För tillfället är det faktiskt sol ute, men det varar väl i sådär 30 minuter max.. För de stora mörka åskmolnen ligger och lurar i hörnet där borta på himlen. Tröttsamt

Men hey, det är iallafall sommarlov! Och är inte det underbart så säg? I love it. Man behöver inte göra någonting. Man kan bara vara ledig, sova hur länge som helst och ha det mys. Så i ett senare inlägg kommer en liten tio 10 lista varför sommaren är så himla bra! Watch out. Kram på er!


Mogen nog att pensionsspara!

Jag är verkligen inte trött. Därför ska jag spela ett meningslöst spel på Facebook en (läs: flera gånger!) gång innan jag ska sova nu. Jag borde väl sova men, det är så trist. Dessutom så är jag ju superpigg! Det går förhoppningsvis över snart..

Det är ju faktiskt en dag imorgon också - haha! Nu tänker jag på reklamen: Mogen nog att pensionsspara? Fast det är jag nog inte, klockan är ju halv fyra och jag är uppe! Det är man nog inte om man är mogen nog att pensionsspara, inte om man ska lita på reklamen iallafall!

Men, slutpratat om pensionsspar hit och pensionsspar mig dit! Godnatt på er, vi hörs!

Tisdag, klassåterträff



Bilder från klassåterträffen! Det var ingen dag man kände sig särskilt snygg på! Tycker verkligen inte om någon av bilderna på mig. Det är iallafall alltid roligt med bilder i bloggen, då minns man allt så väl! Enjoy!

Det märks att det är högtid..

..på msn, i statistiken och på alla bloggar! Det är dött.

Riktigt trist, haha. Men jag har ju inte heller skrivit särskilt mycket idag. Jag har ju den friheten att flytta runt datorn precis vart jag vill så nu sitter man i vardagsrummet och umgås, vilket aldrig är fel. Två saker samtidigt! Dock har jag knappt suttit vid datorn idag, mest umgåtts och spelar lite sims! Det är beroendeframkallande och jag vet att det kanske är barnsligt. But I do not care!

Jag är så sjukt klantig! Ibland undrar jag vad jag tänker med. Jag älskar stora tshirtar och på Gina har dom sånna! När jag skulle köpa en så fanns det inte i lila som jag ville ha utan då köpte jag en rosa istället, fast jag var säker på att jag hade sett en lila! Och jag har letat och letat men inte sett någon, fram tills igår! då hittar jag en lila tshirt i S och det är ju bara för perfekt! Jag köper tröjan, men får någon knäpp och går och lämnar tillbaks den! Är man dum då eller? Svar ja! Följ mitt råd och gör inte som jag gjorde, det är inte smart! ;p Så på söndag ska jag åka in till stan för att köpa den tröjan!


Take the lead



Är en film som går på TV ikväll. Även den en dansfilm! Det handlar om en proffisionell ballroom dansare som tvingas avsluta sin karriär av någon anledning och börjar sedan lära ut dans i samhällets mindre rika delar. Ska ses ikväll, det kommer absolut en recention senare! Har någon sett den möjligtvis?

Step up 2 The Streets



Den har biopremiär den 28 juni. Tror ni att jag vill se den eller? Jag ÄLSKAR ju dansfilmer, och denna är inget undantag. Det slår jag nästan vad om!

Trevlig Midsommar!



Idag är det midsommarafton, tokigt. Visst är det härligt att det för en gångs skull är fint väder på midsommar? Det brukar ju vara regn då, och sol alla de andra dagarna! Lite lustigt.. Sommarfin med nya kjolen som jag har tittat på i tusen år på hemsidan och vitt vitt & lite vitt till det (ni ska få se senare). 5 liter jordgubbar ligger nere på diskbänken och väntar på att bli uppätna inte alla av mig då!

Midsommarafton spenderas med far min, hans fru, syster, farmor och farbror. Det ska bli mysigt! Saknar mina andra två syskon bara E & A. Men dom har det nog bra där dom är också!

..nu ska jag återgå till Sims en stund, tihi. Jag ska inte spela såå länge!

Midsommarafton imorgon (läs:idag klockan är 02.00)

Attans rabarberkräm vad dålig uppdatering det har varit de två senaste dagarna, trist tycker jag. Jag försöker ändra på det, men det blir helt enkelt så när man inte sitter inne och ugglar på datorn hela dagen. Igår hade jag tusen grejer för mig och idag likaså! Och imorgon är det midsommar.. hur sjukt är inte det? Min hjärna är typ kvar i hösten, och att jag har gått någon månad i gymnasiet (lite efter med andra ord).

Hur som helst så har jag använt Vichy produkterna nu för första gången, och vilken otrolig skillnad jag känner i mitt ansikte på en gång! Riktigt härligt.. jag hoppas att resultatet blir lika bra! Jag lovar att det kommer en liten resention på vad jag tycker om produkterna sedan!

..Ja, det var väl inget mer att säga just nu. Jag känner mig trött och seg, känner att jag har mycket vila att ta igen efter all stress som varit i skolan. Så sova är vad jag ska göra nu, godnatt på er! Vi hörs imorgon.


21 grader & sol

Hejsan! Nu är jag hemma, några hundralappar fattigare men några superfina saker rikare! Jag ska absolut visa bilder på allting sedan. Ska kidnappa min systers kamera, så ska ni få se bilder!
Först åkte jag och F dit hon praoade tidigare, riktigt mysigt. Sedan bar det av mot H&M, Gina, Guldfynd och apoteket! Har hittar massor med grejer. Och en sak var jag dum nog att lämna tillbaks så jag ska köpa den på söndag igen!

Jag har inte ens hunnit förstå att det är midsommarafton imorgon! Då blir det sol (ser det ur som på vädret just nu iallafall) och 21 grader. Wow, vädret tänker iallafall bjuda till lite för en gångs skull. I'm impressed.

Vi hörs lite senare med lite smaskig information! Nu ska det drickas mintte med honung.

Vichy

Dags att sova nu. Dagen har varit.. annorlunda! Det har hänt massvis med saker, utan att jag riktigt har tänkt på det. Jag och min syster har kollat på kameror till mig och hällt i oss C-vitaminbrus för att vi är förkylda. Vi har skrattat och löjlat oss åt massvis. Carro var här med våra fina SM linnen som ni får se bild på så snart jag hittar en kamera som jag kan ta kort på den med. Vi har kollat igenom SM bilderna, bestämt nytt till dräkterna och snackat om eventuella singeldräkter (JAG VILL HA EN!) ! Hihi. Jag följde med till affären och tjackade earthgubbs och kollade på matchen. Ätit jordgubbar, choklad och vaniljglass har jag också gjort, sett Sverige förlora så att de numera inte är med i EM.. Jag har varit ute på promenix, powerwalk och jag har även tagit en joggingrunda!

Ja, precis. Massor med saker som bara har hänt! Jag är helt slut kan jag säga och en god natts sömn behövs. Imorgon klockan 11 är jag på G igen! Då ska det inhandlas mitt lilla paket som jag ska unna mig. Har velat ha det ett tag, nämligen vichyprodukterna! Jag vet inte hur många testtuber jag har använt upp. Det är många!
Anledningen till att jag har väntat så länge är att de kostar väldigt mycket. Så imorgon blir det inhandling av nästan hela paketet.. Det blir väl en dyr historia, men jag brukar inte unna mig sådant. Och nu tycker jag faktiskt att jag är värd det.

Mycket snack och liten verkstad, sova var det! Godnatt.


Zlatansnäsa!

Ja, jag orkar knappt titta på matchen. Vad pysslar vi med? (ja nu är ju matchen slut och Sverige är ute ur EM..men ja! vad höll vi på med?)

I pausen mellan första och andra halvlek gick jag ut för en powerwalk, som resulterade joggning och att springa! Usch vad skönt det var. När jag kom in stod det 2-0 till Ryssland, så då tog jag upp datorn i knät istället.
Jag vet inte om det var så smart att springa. Nu mår jag väldigt illa! Det beror nog på att jag var rätt trött redan och förkyld.. jaja, det går över!

You're worth it

Nu är det fussböll med jordgubbar, choklad och glass i stora mängder! Jag är värd att unna mig något, och imorgon ska jag åka och köpa hudvårdsgrejer för att unna mig ännu mer. Hoppas ni har haft en underbar dag, så hörs vi lite senare. Det börjar ju bli spännande nu!

Klassåterträff

Lite om kvällen då!
Jag har kommit hem från en härlig återträff med lite delar av gamla 9B. Det var långt ifrån alla, men det var jätte kul att träffa alla som kom! Det blev väl inte så jätte lyckat med grillningen, korven blev mest bränd och E & Hs kycklingspätt blev oätbara. Dock var det mysigt med jordgubbar, godis och någon meloncider som var osötad! Och även korv med baguette. Smaskens! Det kommer bilder när jag har snott dem av E! Ska bara be henne skicka dem först.

NU är det dags för sängen! Jag ska sova innan tre idag. Så jag kan gå upp lite tidigare.. Springa imorgon då, före eller efter frukosten. Före röstar jag för! Får se hur det blir när morgonen nalkas! .. om man nu kan säga så!
Imorgon blir det kanske fotbollsdejt med H & E! Ett litet avskedskalas innan dom ska åka iväg till England i tre långa veckor. Jag kommer sakna dem massor! När de kommer hem så åker typ jag, och sen när jag kommer hem så jobbar jag oavbrutet typ. Men det ska hinnas med en träff ändå! Absolut. Sommaren är ju lång! ;) Hoppas jag.. Ska antagligen träffa my dear parkompis C imorgon också, MYS! SM-linnena har kommit. Då får ni se kort på dem. De är tydligen supersnygga.

Näe, slutpladdrat..
Sov gott goingar!

Träningssnack

Imorgon, när jag vaknar.. då är det jag som ska ut och springa! Jag börjar bli rastlös och vill absolut inte få den jobbiga känslan som först är rastlöshet och sedan övergår i trötthet som blir när jag inte tränar som vanligt. Så innan frukosten imorgon ska jag springa! Det tar väl 20 minuter eller något.. Det känns alltid mycket bättre att börja när man har motivationen och då börja långsamt. Annars tappar man bara motivationen om man gör ett fem veckors långt träningsschema med en timmes långt träningspass och med tusentals olika grejer! Så, jag ska springa imorgon.

Eller, jag har gjort sådanna träningsscheman förut. Dock hade jag målet att komma in i ett gymnastik lag då (som jag lyckades med) och nu är ju bara målet att hålla sig i form under sommaren! Vilket är lite skillnad i mål. Då fungerade det!

Jag ska även komma igång och dansa disco ute i trädgården också! Dock är det så svårt eftersom vi typ inte har någon trädgård. Men det är så grymt bra träning, och jag vill komma på massor med nya danssteg! Jag är peppad ;) Just nu ligger det 3 tävlingar uppe för i höst, ungefär 1 varje månad med start 20 september. Och det tillkommer en regionstävling till. Så 4 tävlingar blir det! Jag är ju så ball nu så jag får dansa på rikstävlingarna! WOHO.

Brolle är brilliant!

FULLT UPP Multiartisten Brolle stortrivs med att vara tillb
Bilden är från aftonbladet.se

Löning

Tjohej på er goingar! Snart bär det av till banken för att hämta ut lönen jag fick från Elitloppet. Då ska jag även kolla om min sommarjobbs lön har trillat in! För den första lönen ska jag göra något så roligt som att köpa en kamera! Kul va? :) Har fått tips från självaste Elin Kero [Nevnarien] som är riktigt kunnig i det här med kameror att jag kanske ska satsa på en grym digitalkamera i samma prisklass som en "mittimellankamera" för att de är ungefär lika bra, om inte är digitalkameran ett snäpp bättre. Så vi får se! bara jag hittar en med grym närgräns!

Nu måste jag kila! Ikväll blir det klassåterträff, jag längtar! Innan dess ska jag träffa Helena & Erica hemma hos Helena för att baka lite. Tihi! Vad ska ni göra ikväll? pust och stön, det är vid dessa tillfällen man önskar att man hade en kamera!

UPDATE: och vet ni? Jag fick mina betyg idag. Dessa resulterade i 4 MVG & 3 VG. Gissa om jag är stolt? I kurserna dans och gestaltning A, scenisk gestaltning A, samhällskunskap A, datorkunskap, svenska & engelska A och matte A! Lucky lucky kucky ;D

Ta vara på din omgivning

Dags att sova nu då. Lite tidigare än igår hade jag tänkt mig, för att inte vakna klockan två! Dagen har varit seg, men härligt seg. Dock är jag sämst på att vara just seg och har blivit rastlös från och till tusentals gånger! Jag vill ha någonting att göra.. Imorgon blir det ju klassåterträff med klassen! Plats och tid är bestämd dock vet jag inte hur många vi blir, men det ser ut att bli en hel del :)

En sak jag inte förstår är att när människor som har det jobbigt måste de dra ner alla andra i sin omgivning också.. Svårt att riktigt förstå varför! Som om man skulle ha gjort någonting så är de elaka och spydiga. Av någon anledning så tycks de tro att dem har rätt till det - bara för att de minsann mår dåligt! Snacka tröttsamt. Visa att du är ledsen men bli inte elak mot din omgivning för det! Ta hjälp av dem istället. Lyssna på råd och inse att du inte är allsmäktig! Kom igen..

Godnatt på er, nu ska jag krypa till kojs! Vi hörs imorgon


Nostalgi

Godmorgon Sverige!
Ja, det är pinsamt men jag vaknade tio över två! Tihi. Det var dock galet skönt och när jag loggade in hade jag massa härliga kommentarer, så det var mys. Har precis käkat min absoluta favoritfrukost med rostatbröd och jordgubbar! Det smakar verkligen sommar. Det är nostalgi från när jag var liten och satt och åt det med baguette på cypern eller på balkongen där jag bodde förr. Och även här ute på altanen med familjen och bara mös ute i solskenet en varm junimorgon. Det smakar så underbart, speciellt när det finns hundra minnen till den smaken som tankarna kan fara iväg i! Har ni smakat jordgubbar & bröd?

Idag blir den lugn dag. Imorgon blir det klassåterträff och det ska bli galet roligt att träffa hela gamla gänget igen! Jag saknar dem massvis, så äntligen blir det en återträff efter typ ett år! Alldeles för lång tid egentligen.. nostalgi =)

Jordgubbara & Bröd

Bäst att gå och lägga sig nu, så man kan få jordgubbar på den rostade mackan någongång.. så magen slutar knorra!


 


Kamerasnack!

Time for bed! Har suttit och letat kameror i ungefär en timme nu.. ja, inte bara i en timme + tidigare idag! Jag letar ju efter en ny digitalkamera, dock har jag ingenaning om vad jag ska ha förnågon då det finns tusentals att välja mellan! Det enda kraven jag har är att närgränsen ska vara 10 mm, högst 30mm. Jag vill helst ha en sådan som är en blandning mellan digitalkamera och systemkamera = kompaktkamera! Dom verkar vara mest likt det jag egentligen söker (en systemkamera) med grym zoom på minst 10 x optisk! Kick ass you know. En med 18x har jag hittat! Det är nog favoriten hittills! Jag vill ha en bra kamera nu.. ingen som överexponerar eller gör dåliga bilder. I want proffsiga bilder.
Imorgon börjar dessutom tydligen SIBAS sommar rea! Det är härligt, har sett en där som jag eventuellt vill ha, den är hyffsat billig där till och med om man jämför med andra ställen. Ja, jag tycker att jag är förtjänt en ny kamera efter det här året. Det är ett av de roligaste sakerna jag vet; att fota! Därför vill jag ha en bra, ändå har jag bara tre krav! Helst minst 10x optisk & närgräns på 10-30mm - helst av allt en systemkamera.. men det kommer jag inte ha råd med nu! Så det får bli en bladning mellan system och digital kamera.. Och det ska helst inte vara AA batterier utan sådanna som man laddar upp som är inbyggda i kameran. Jag har dålig erfarenhet av att batteri kameror inte är så roliga och verkligen ÄTER batterier. Man hinner typ ta 3 bilder om man inte har "rätt" styrka på batterierna.. Så; Är det någon som har förslag?

Nog kamera snackat nu då, jag hoppas verkligen att jag hittar den perfekta som kan göra att mitt fotointresse kommer brinna ännu mer än vad det gör nu! Jag längtar tills jag får sätta tänderna i min nya kamera, ta grymma bilder och redigera dem. Ojoj, that's the shit.
Nu ska jag ta och sova, så ni får sova så gött! Ska sova tills jag vaknar imorgon - dvs. ingen kommer att väcka mig! Det är härligt tycker jag. Så sov gott och bara för det så vaknar jag väl klockan 10! Haha, kram kram.



Recention av The Holiday



Vilken oslagbart underbar film The Holiday är! Man kommer på sig själv sitta och le, skratta eller vara näst intill tårögd om vartannat. Det är en fantastisk film och skådespelarna i filmen är brillianta!
Vilken enorm kemi (spec.) Jude Law och Cameron Diaz har i denna film.. man kan verkligen förstå och ana att de var tillsammans en kort period efter denna film var inspelad och under inspelningen! Kemin är fantastisk.
Filmen tar fram de där små sakerna i livet som betyder något, och de små detaljerna som får en att må dåligt eller känna sig riktigt glad. Den har en naturlig känsla och känns aldrig konstlad, man berörs av den! Helt klart. Och det är därför det är min absoluta favoritfilm! Det är inte bara rosenrött utan många gånger tvärt om, rått och hårt. Musiken i filmen är så otrolig, jag tror den gör mycket till känslan i filmen - fantastic!
Har ni sett The Holiday?

Fem av fem helt enkelt! En fullpoängare.


The Holiday



Dags för jordgubbar och glass tillsammans med min absoluta favoritfilm, The Holiday! Jag har säkert sett den 5-6 gånger och när det gäller mig och filmer då jag har sett dem 5-6 är det riktigt fantastiskt måste jag säga! Jag ska skriva en recention om den senare, så kom tillbaks och läs. Vad gör ni denna härliga söndagkväll? Det är så skönt med sommarlov! Man slipper ha dagen-före-skolan-ångest (måndagsångest)! Nej, nu börjar filmen.

Jorgubbar

Vad gör ni då? Jag kollar efter kameror! Nästa stora inköp som jag ska köpa för min första lön, lite ballt tycker jag. Så det så.. Snart är det dags för jordgubbar och fotboll!

Hämtade ju MP3n idag, köpte nya skor och sedan bar det av hemmåt igen! Nu vill jag ha fint väder och värme, så är allt super! Så man kan vara ute i solen och inte behöva klä på sig tjugotretusen tröjor och åtta jackor när man ska gå ut. Någon som håller med mig? VÄRME & SOL KOM TILLBAKS!

Jag är med mp3!

WOHO, äntligen har jag fått min efterlängtade MP3! Jag har säkert väntat i 2 månader på den.. Och äntligen har jag den! Den är så fin! Sitter och laddar in låtar nu, tråkigt nog har jag märkt att jag knappt har några låtar att ladda in! Haha. tråkigt!

Är det någon som har Brolle låtar? (a) hihi! Jag har INGA. Hör av er då ;) Pöss

Hörrni, ikväll börjas det med den första som har svarat på designmailet. Hihi! Nu ska det bannemej fixas i bloggvärlden! ;)

Nattuggla är jag verkligen!

Dags att sova! Nattuggla som jag är. Jag har ändrat lite text här på bloggen nu med, i kommentarfältet osv. Nu ska jag verkligen sparka igång med bloggandet. Av någon anledning har jag alltid som mest inspiration på natten - det är liksom så allt kommer. Vad man kan göra, färger osv. Jag har bestämt mig för färgerna iallafall! Jag ville ha en enkel grund så att jag kunde blanda många olika färger, samtidigt ville jag ha en färg som "symboliserar" mig - om man kan säga så. Så grundfärgen blev grå och symbolik färgen lila. Sedan får jag fladdra mig lite utanför det, men nu har jag en grund!

Jag skulle bara så gärna vilja ha fina proffsbilder. Men nu när jag skaffar en bra kamera, så får jag la ta och fixa det! Dansbilder. Hm, ja.. vi får se hur det ska se ut nu! Det är spännande..

Nu ska jag sova iallafall. Det blir alltid så sent. Men det får man leva med! Kramar på er, hoppas att ni gillar all förändring. I do!

Ursäkta stöket


Sverige - Spanien



Ja, nu ska jag som mer än halva svenska folket se på matchen! Självklart. JÄKLA SKIT, Spanien har precis gjort mål. Det gäller att inte tappa modet. Nu vänder vi detta, attans rabarberkräm! Håll tummarna för Sverige nu.


Update:
YES, ZLATAN IS THE SHIT. ZLATANS NÄSA
1-1, kom igen nu. ett mål till!


UPDATE:
Ja, vad säger man.. Vad hände egentligen? Sverige bara la av. Stackars Isaksson med knäet i fejset.
Ja, vad hände?

Sommar + regn = SANT!

Vilket väder! Shit. När vi åkte för att lämna av en av syskonen hos en kompis påväg hem från kalaset så öste regnet ner och det var decimeter högt med vatten på vissa ställen av vägarna. Regnet öste ner och tillslut började det också hagla! Hysteriskt vad mycket vatten det kom! Och kommer fortfarande!

Varför ska det alltid vara skrutt väder för? JAG VILL HA SOMMAR. Någon som håller med kanske?

Kalajs!

Tjohej, nu bär det av på kalajs! Ha det bra här hemma, så hörs vi senare =)

Dansläger

Vet ni?

Jag kunde ha varit på dansläger nu. Men, det har varit så galet mycket krångel hit om allt och ingenting! Så det har tyvärr inte blivit så! Men jag hoppas att min underbara parkompis C har det super kul ute på Ekerö och lär sig massvis med roliga saker! Med alla dessa grymma dansare som skulle komma! Junior (jag har fått en kram av honom, woho! På SM!), och VM-världsmästaren James och Ida Varg (tror jag)! Ja, behöver jag säga mer? Ni danskunniga vet ju vilka jag snackar om! Ellerhur? ;)

Men man får vara glad åt andra vettni, det är viktigt! Hoppas ni har det kul där ute tjejer! (:


Vi ser lite små lustiga ut! (guld&svart)

Kalas!

Vad kul! Jag börjar få iordning lite här nu. Vad tråkigt det har sett ut länge. Har tröttnat på det gamla för länge sedan och reklamerna är gamla och dassiga! Det är dags för en förnyelse. Imorgon ska jag fixa annonserna, och teckensnittet. För det har jag tröttnat på! Så det så.. Sedan är nog denna design tillfällig! Tills dess att jag har nya bilder och har kommit på ännu mer vad jag vill ha för färger och sådant. Jag skulle vilja ha bilder på när jag dansar! Men det är så svårt att få till bilder då, alla blir suddiga..

Imorgon blir det kalas. Min famors bror fyller 75, så det är kalas klockan 2! Men jag är nog hemma till matchen klockan tio i sex igen! Det är ju Sverige - Spanien! Det får man inte missa! Imorgon blir klädseln min fina skolavslutningsklänning och eventuellt pumps i något slag till, jag har inga snygga ballerinaskor nämligen! Undrar vad det blir för väder imorgon? Nu vill jag ha tillbaka sommar värmen! Inte något vår eller höst väder, tack! Inte nu när jag äntligen har sommarlov.

Vad gör jag uppe nu? Jag ska inte direkt upp tidigt, men jag kan inte ligga på latsidan och stiga upp två timmar efter frukost. Nej. halv tolv är det upp imorgon! NU - sängen!

NY DESIGN

Nu blir det förändring här i bloggen! Jag har hittat allting som jag behöver för att göra bloggen som jag vill den, vilket är kul! Ja, jag är ju inget proffs ;p Så om det ser konstigt ut i bloggen så är det lite förändringar som sker! Så det så.

Jag vet bara inte vilka färger det ska vara, vad jag ska ha för bilder och sånt.. vi får se hur det blir! Men nu är designen ett litet experiment :)


Ben & Jerrys is the shit

Kom nyss hem från Helena, vi hade några härliga timmar och kollade på cheer & disco videos, samtidigt mumsande på lite ben & jerrys glass! Det var riktigt mysigt, måste jag tillägga!

Snart är det nog dags för lite middag och ikväll är det slappa som gäller! Vilket nog kommer bli skönt, så slut och trött som jag är! Det känns som om jag har gått in i en vägg ;p Så jag ska inte göra NÅGONTING idag. Slappa, mysa & äta glass. Glass is all you need!

Vi hörs lite senare igen med nya upptåg, kram!


Lite dans! & en dans-frågestund



ENJOY!
Här kommer ett litet dansklipp på mig som min klasskompis filmade. Det är hon som svär lite pga. att hon filmade med min telefon samtidigt som hon filmade med sin.. och min var lite krånglig!
Den här inspelningen var innan dansen satt som den skulle! Så jag kan säga att det såg bättre ut när vi filmade den precis innan sommarlovet. Men ni ser mönstret iallafall! Som ni vet så har jag inte dansat särskilt länge heller, tihi.

NU NI, Eftersom jag slänger in ett klipp när jag dansar. Så vad passar bättre att om ni har några frågor om dans; att ställa dem nu? Ställ frågor om allt mellan himmel och jord. Så ska jag besvara dem så gott jag kan!

Trött!



Snark, vad trött jag är! Det var som om luften gick ur mig. Jag har verkligen varit igång i säkert 3-4 veckor nu, utan att få sova ut en enda natt. Jag kan lova att det känns i kroppen! Nu när jag äntligen kan slappna av efter en eenoooorm ansträngning så är jag helt slut! Det är sådant som man inte känner när man är mitt uppe i det.

Snart kommer det upp en ganska usel dansfilm på mig ;p Men bättre än inget, eller vad säger ni? (:

Så är det

Mätt som en plätt!
Första kvällen på hur länge som helst som jag har absolut INGENTING att göra! Det är helt sjukt, det känns som om jag har någonting att göra. But I haven't..

Allvarligt talat har jag ingenting intressant att skriva. I'll get back to ya sistah's and brothers! ;D

Eld

Anledningen till den knappa uppdateringen idag är min systers skolavslutning. Ja, eller det var tänkt att vi skulle gå på den.. men den blev inställd! Det var nämligen några riktigt smartskallar som hade eldat ner scenen som hela skolavslutningen liksom centrerar runt. Och vet ni vad? (Ja många vet säkert det som läser!) Det hände exakt samma sak förra året. Och då var det jag som slutade nian! MEN, även mitt jobb i sex timmar! (som var SKITKUL btw)

Jag minns det väldans väl. Jag och Helena var hemma hos Erica när det började lukta rök och man såg massvis med rök stiga mot himlen lite längre bort. Sedan började det ryktas om att det var på skolan det brann, och efter ett tag så stod det klart att det var skolans scen som brann.. Det  blev sjukt mycket problem kring det där kan man ju lugnt säga! Polisen och brandkår och allt! Det är en speciell rosscermoni på min gamla skola där niorna går ut med en sexåring i den ena handen och en ros i den andra. Vi var superledsna över att vi antagligen inte skulle ha någon scen att göra det på! Dock så var detta två dagar innan avslutningen och även fast träden runt om var svarta och döda så hyrde dem en scen som vi stod på istället! Och vi fick våran rosscermoni.
Skolan har inte byggt upp en ny scen under ett år, utan som en lösning detta år hade de placerat ut lastpallar istället. Nu, dagen innan skolavslutningen. Och ja.. Igårkväll när jag skulle gå och lägga mig kände jag hur sjukt mycket det luktade rök! Och tanken slog mig "Hah, tänk om det är någon som eldar upp scenen igen? Men nej.. just det! Det finns ingen scen!" Men jag tänkte ändå tanken många gånger..

Och jag hade ju rätt. Det var de där "lastpallarna" som brann! Jag tycker riktigt synd om niorna som slutade detta år. Det ösregnade + att det inte blev någon vanlig rosscermoni. Tur att jag går ett år tidigare och fick vara med om det! ;D

Alltså blev det ingen skolavlsutningsklänning eller något.. Tråkigt nog! Får ha den på midsommar istället.

Kram på er! Nu ska jag ta och sova, upp tidigt imorgon och så ska jag jobba fyra sista timmarna innan jag har SOMMARLOV! I ungefär 5 veckor innan jag börjar jobba igen! jag älskar sommaren, så värme. KOM TILL MIG!


Vart tog sommaren vägen?

Det är sjukt! Det är 4 grader ute och det är den 11 juni. Jag är stum! Vad ska jag säga? ..mer än att det är skandal! Vilket sjukt väder det har varit idag! Ena sekunden är himlen mörkgrå och himlen öppnar sig och regnet öser ner. Andra sekunden är det blå himmel med bara några små skrutt moln på himlen.

School's out for summer!

Godnatt.
Imorgon har min syster skolavslutning och jag ska upp halv åtta för att locka hennes hår! Tidigt som sjutton, men det gör jag gärna för min söta underbara systerpyster.. Det kommer vara nostalgiskt eftersom det är min gamla skola och detta är det första året på 6 år som jag inte har skolavslutning där! Snyft.. Det bidrar nog till att jag inte har sommarkänslor, eller att det känns som om jag har sommarlov!
..Men det är alltså det jag kommer att göra imorgon. Efter skolavslutningen bär det av hemåt för att äta jordgubbstårta och klockan fyra börjar jag jobba! Näst sista jobbdagen innan jag har 5 veckor ledigt.

Det kommer säkert bilder! Klädseln imorgon blir skolavslutningsklänningen (som ni fortfarande inte har fått se! MUHAHA) ;) och pumps. Ni får se det imorgon på bild, självklart.

Nu måste jag sova! Om jag ska få någon sömn inatt! /; Kramar

Jobbar och står i!

Hello my friends!

Nu har jag käkat middag och kommit hem från jobbet. Det känns bra ;) Ska göra en latte nu bara och sedan ska jag vänta in första matchen Sverige spelar mot Grekland. Till det blir det jordgubbar! Mums säger jag!


Jag ska försöka fixa lite filmer. Det är bara det att jag inte har haft tid, but time will come! ;D

Nu ska jag kila ner mot latten! Kramar på er alla goa människor.
Förresten, om ni har något ni vill att jag ska skriva mer om.. så tveka inte att skriva en truddilutt! Pöss

Inmarschen


Innan jag går och lägger mig för att stiga upp och jobba imorgon bjuder jag på en bild från inmarschen i lördags! Alla olika dansskolor (närmare 20 st) samlades på det över 700 kvadratmeder stora danssgolvet för att inviga SM i Disco 2008.

Silver! NU - guld!

Yeah.

Här är jag igårkväll när jag kom hem med EN av mina fina medaljer och i min uuursnygga sminkning! I'm lovin' it! Men nästa gång ska vi go more extreme. Det har jag bestämt! Hihi, så Carro.. om du läser det här så vet du vad som väntar! ;)
Nejmen, jag menar mera att vi kan ha mer avancerad sminkning, frisyr och allt. Eftersom vi båda är i silver nu. Vi behöver inte oroa oss över att vi ska ha glitter överallt! Håret ska defenitivt vara vågat eller våfflat näsa gång! Jag har coolaste frisyren som vi måste ha ;)
Lösögonfransarna var inte det minsta billiga, men det var ju SM. Och ska det va´, så ska det va´! Glittret är guldigt och kom från, precis som lösögonfransarna från make up store! Resten av sminket kommer ifrån Frida tidningar! Haha, go Carro och mig ;p

Ja shit alltså. Då var man lite finare och lite bättre nu då, uppe i silver i par och singel. Det känns bra! Det känns som om det kommer bli riktigt kul. Massa glitter, snygga kläder. Massa kickar,  gå ner i split på golvet. Ska även lära mig splithopp i sommar och så ska vi göra massa coola nya steg! Det kommer bli super!

Nu är det bara att sikta högre, right? ;)

3:e plats i SM!

Nu ni, nu ska ni äntligen få veta hur det gick för mig på SM!

Det var så sjukt coolt med SM! Det var så stort, och sämningen på Hovet var enorm. Pallrade mig upp redan halv sju efter att ha sovit knappa 6 timmar. Käkade och så tog jag min syster och pappa tunnelbanan in mot Globen! Det var sjukt mycket folk, och massor med dansare. Jag har inte särskilt höga förväntningar med tanke på att Carro och jag inte hade tränat någonting. Det var bara på fredagen dagen innan som vi hade setts och fixat det sista.

Tävlingen satte igång 09.45 med inmarsh, det var häftigt! ..det lilla som man såg! ;p Tävlingen drog igång klockan tio och jag skulle dansa rond 8, men jäklar vilken tid det tog. De 7 första ronderna tog mer än 2 h, helt sjukt! Så jag dansade min första gång halv ett, då dansade jag normal 1. Den första gången jag dansade gick helt sjukt dåligt. Jag hade fel fokus, trodde inte på mig själv och eftersom golvet var så sjukt halt så trillade jag. Jag var så sjukt besviken efteråt. Men mot alla odds så gick jag vidare till normal 2! Jag blev så glad att jag grät! Så jag gick vidare till normal 2, och gjorde en helvändning och körde järnet! JAG GICK VIDARE TILL SEMIFINAL! Bara det var grymt. Och det var från början 53-57 dansare med i min klass, och jag hade inte alls räknat med att det skulle gå så bra! Dansade semin, och det gick också riktigt bra. Bättre än normal 2! Låten som spelades vid semin var Hero med Charlotte Perelli. Snacka om att jag blev glad ;)
När jag sedan fick se att jag gick vidare till Finalen så bara skrek jag! Jag skrek och hoppade och bara skrattade! Det var helt sjukt. Jag förstår det fortfarande inte!
Jag dansade finalen och satsade allt jag hade! Jag trodde att jag skulle spy och svimma flera gånger om. Men nog sjutton körde jag på! Vid prisutdelningen var jag rätt avslappnad och tänkte att jäklar vad nöjd jag skulle vara om jag så kom sist i finalen!
De ropade upp 6an.. det var inte jag.. De ropade upp 5:an, inte jag heller. Och inte var det jag som kom på fjärde plats heller! JAG SKULLE KOMMA PÅ PALLEN! Och när de ropade upp trean, kom mitt namn. "På tredje plats och upp på pallen: Nummer 305, Nicole Fallstam" Maj god vad jag blev glad!

JAG KOM TREA I MIN KLASS. JAG ÄR I SILVER NU! Jag är så stört lycklig.


Glömsk?

Vad glömsk man kan vara! Jag hade helt glömt bort i all min trötthet att jag skulle på utbildning på jobbet idag. Så min chef ringer mig tjugo över åtta och undrar vad jag gör hemma när det var en jätte viktig kväll idag. Så går det när man är på SM i disco i 13 h.

Jag ska upp nio imorgon för att duscha, käka frukost och sedan jobba! Jag jobbar imorgon, tisdag, onsdag och torsdag. Så jag har att göra! Efter det så ska jag ta det lugnt. Ska försöka hålla igång under sommaren och har kommit fram till att jag borde dansa en massa ute på gräsmattan! Nackdelen är bara att det blir så sjukt varmt. Jag måste hålla igång, måste måste!

Jag lovar att jag ska berätta hur det gick på SM. Ni är allt bra nyfikna nu va? ;)

SM i Disco, Globen/Hovet 080607

StoltOj vilken dag det var igår!


Det var bland det coolaste jag har varit med om, och vilken supervändning jag faktiskt gjorde! Jag ska berätta allting sen, jag lovar! Jag är så otroligt stolt över mig själv! Underbar känsla. =)


Vi hörs sen babianer! KRAM ;D








SM i Disco 2008 - Hovet

image294
Imorgon smäller det. Sveriges största tävling inom disco dansen och det ryktas om att självaste Tony Erving och Dermot Clemenger är där för att dömma. Jag är nervös, och jag ska bara ha riktigt jäkla kul imorgon! Tävlingen börjar kvart i tio, men insläppet är halv nio och tävlingen är beräknad att sluta halv tio på kvällen! Så, ni vet vart jag håller hus imorgon. Dessutom är jag bjuden på poolparty på kvällen! Morgondagen kommer alltså att vara fullspäckad med dans och lite party! Kommer vara mördbultad på festen. Min kära och underbara syster har lockat mitt hår och därför sover inte jag än. Hon tar kort imrogon!

Nervousitet

Nu är jag nervös. Eller ja, det kommer krypande! Jag ska ha kul imorgon, och inte tänka så mycket på att prestera. Vi har tränat på tok för lite för att man ska tro att det går bra! Imorgon har iallafall jag inställningen att det får gå som det går, bara jag har kul! Och målet är att inte komma sist! Mitt hår är ännu inte lockat, borde göra det snart. Men jag har kletat in lite brun utan sol! Ska packa iordning sminket som behövs, hårgrejerna och maten + energikällorna imorgon bara. Det gör jag nog lite smått innan jag har fixat håret.

Tyvärr så är vågtången paj, så det får bli korkskruvar istället! Vi ville verkligen ha vågtång, men det blir la bra ändå med korkskruvar!

Nu ska här packas!
Kram på er!


Jordgubbar & honungsmelon



Pappa fixade iordning ett fruktfat med hounungsmelon & jordgubbar! Smaskens sa jag och käkade massvis. Tihi

Crazy bitch



Denna bild är från i vintras när Åsa lekte med mitt hår. Orginalet ser inte alls sådär läskigt och sjukt ut! Haha, men det var kul.

Student 1010

Dagen efter The Day. Vad underbart det var igår! Och min student kändes närmare nu än när förra systern tog studenten, och jag kan säga att jag verkligen längtar till min student! Det kommer säkerligen någon bild senare. Ska kolla mailen, och checka lite saker! Har inte suttit här specellt mycket. Kom precis hem från jobbet och har slängt i mig lite mat!

Vi hörs senare då, kram!

No skolavslutning

Goderafton.

Rapport direkt från sängen! Ska strax lägga mig till rätta och kika en stund på TV innan jag ska sova. Imorgon blir det ingen skolavslutning för min del, utan jag kommer att vara hemma och fixa och trixa inför mottagningen! Jag har fixat mina naglar, supernajs och ni ska få se bilder sen.
Så no skolavslutning alltså, men det blir systers utspring & mottagning :) Likasåbra.

Imorgon kommer det minst sagt att vara fullt upp! Så räkna inte med massor av uppdateringar, typ som idag kanske. Eller något! Ska nog lägga mig till rätta och kolla på tv nu, Chiao!

I studentens glada dagar


Ledsen för den usla uppdateringen. Det är mycket som händer nu! Har hjälpt till att fixa inför studenterna imorgon hela dagen, och nu är det dags för att börja fixa håret! Jag vet inte om jag hinner gå på min skolavslutning imorgon ens, eftersom det är utspring och sånt. Det gör iförsig inte så mycket, tror jag..

Ska fixa naglarna senare ikväll, ni får före och efter bilder självklart (; Ska även duscha och eventuellt locka håret ikväll, det beror på om jag ska på skolavslutningen eller ej! Imorgon är mitt jobb att fota utav bara sjutton! Och oj  vad kul det ska bli, jag som älskar att göra det! I'm the mammarazzi for tumörow. :)

Ja, så här är det full rulle! Vi hörs självklart senare. Dessutom har jag spelat in när jag sjunger, det är lite segt med uppladdningsprogrammet till min mobil bara. Ni får obsarvera att det bara är mobilmicken! Inte något proffs ljud alls med andra ord ;p Kram!


Niccie dansar och sjunger


En liten knasig pose i gruppkläderna!


 

Shit vad jag är hungrig, det kurrar i magen! Dubbla det med 5 och så vet ni hur trött jag är! Jag sitter nästan upp och sover. Fattar inte varför jag inte stänger av datorn på stuberten och lägger mig med huvudet på kudden för att somna. Det är nog för att jag vill skriva lite först, vad tror ni ;)

NU måste jag sova. Det blir nog inte någon sova till 2 dag imorgon, utan snarare upp runt 10, halv 11.
Kram på er, det kommer antagligen en film när jag sjunger imorgon :) Jag har försökt ladda upp dansfilmen, men den ville inte! Jag lovar att försöka igen!

Picknick i Rålis

Idag var det ju picknick med klassen. Ja, det var iallafall tänkt så. Men den planen slogs i spillror likt alla andra planer som vi planerar med klassen! Det är oftast något som förstörs tyvärr. Idag så spred alla på sig. Vi skulle vara i Rålis men det var mycket tjaffs om vart vi skulle vara, även om vi bestämt plats så tillslut spittrade vi på oss. Jag, Åsa & Bana tog vårt pick och pack och smällde upp det på skolgården. Inte så fin utsikt kanske, men bekvämt och nära till den halvtimman(?!) som vi hade ensemble. Ganska onödig dag, men men..

Efter skolan slut, köpte jag en pasta och räksallad samt ett bröd och begav mig in mot stan för att köpa en vit body att ha under kjolen på onsdag på min systers student. Jag hittade en i S och blev superglad. Nackdelen är bara att den är lite genomskinlig. Funtade på att ta en färgglad body ett tag, stod där och velade, men det blev inte så.

Så nu får det nog bli som det blir tror jag. Vit används ju mer!.. tror jag ;p

Imorgon är det ingen skola, vi skulle egentligen ha mentorsdag/klassdag. Men men, ingen av våra mentorer har hittat på något. Och det har inte vi heller! Så vi är glada och stanna hemma istället. Vilket nog bara är bra, eftersom jag lär behövas här hemma för att fixa inför studenten på onsdag!

Trött

Hemma från jobbet!
Nu värker det i ben, fötter och huvud. Ben och huvud för att jag har sått upp i 6 h och huvudet för att jag har druckit för lite antagligen, men mest beror det nog på att jag inte har druckit något kaffe alls idag! Buhu.
Morgondagen är skolfri, och på onsdag är det skolavslutning. Jag längtar så en kossa till skolavslutningen, då är det sommarlov och jag kan känna mig fri som en fågel! ett tag iallafall.

Vi träffades ju i Rålis idag, hade picknick, inte för att det blev som planerat men.. det kommer ett inlägg angående det senare (; Kramar på er!

Jag vill ha en systemkamera eller/och digitalkamera, NU!


En systemkamera! Give me..

Vilken dag! Jobbet gick inte alls lika bra som jag trodde och det har helt enkelt inte varit en riktigt super dag idag på långa vägar. Men när jobbet är galet ansträngande och man inte vet hur man ska klara av det, så känns det riktigt skönt att ha så många härliga och underbara coacher och arbetskollegor att luta sig emot! De ställer verkligen alltid upp. Dagens klippa är J! Utan tvekan.
Imorgon är det picknick i Rålis, sedan ensemble i skolan. Efter det bär det återigen av till jobbet, och förhoppningsvis ska jag hinna köpa mig en body mellan där. Jag måste köpa mat också! Det får jag inte glömma, annars lär jag gå hungrig hela dagen! Not funny. Då är man ingen glad Niccie senare på kvällen! Kameran (eller ja, mobilen) är med såklart. Ska försöka ta lite kort. Åh vad jag vill ha en systemkamera! NU NU NU. Ja, eller bara en digitalkamera skulle ju sitta super!

Nu ska jag ta och sova, imorgon ska jag upp ur sängen halv tio och ska ta mig direkt till Rålis. Önska mig lycka till, jag har ingenaning om jag lyckas hitta dit! Men det ska nog gå vägen, intesant? (;

Kram på er, godnatt!

Mot jobbet!

Sommarkläderna på, lillamy toffsen grejad och rougen och mascaran fixad! Kalas bra säger jag. Jag har träningsvärk i låren, det är mysigt. Solen skiner, det är skönt! Det är otroligt varmt, det är underbart. Och jag ska jobba! Och jag är peppad! Undrar om det är mycket folk idag, eftersom det är så fint väder. Det ska vara fint väder hela veckan! Det är bra tycker jag, eftersom det är skolavslutning och min syster tar studenten på onsdag. Dessutom så jobbar jag imorgon med, och det är picknick i Rålis med klassen! Det är bra med fint väder. Jag vill inte missa bussen, så jag måste nog gå nu!

Jag tycker att detta inlägg blev väldigt flummigt. Det tycker nog ni med!
Kramar på er, nu ska jag bege mig ut i sommarvärmen!
Mig <3 soooommar


Vad ska ni göra idag gott folk?


Blodbad

Nu är jag hemma efter en lång dag! Har jobbat mellan 14-22 och efter det bar det av till Åkeshov där det var födelsedagsfest hos Helena och hennes kompis Malin. Var bara där någon timme, men det var jätte kul den korta stunden som jag var där! :)

Jobbet idag var minst ansträngande. Det var grymt mycket folk och det var människor som verkligen ville göra livet surt för en, men det drog inte ner mig på marken! Dock tar det mer energi än när det flyter på som det är normalt att det gör. Det blev ett slagsmål också bland några gäster ganska precis där jag stod.
Jag stod koncentrerad och fokuserad på vad jag ska göra när jag blir avbruten av att en gäst skriker "KALLA PÅ VAKT, DET ÄR ETT JÄTTE STORT SLAGSMÅL!" ganska galet. Fick tag i en coach som fick tag i en vakt. Det var flera stycken inblandade, och ingen visste vad det var om. Inte heller hur många som var inblandade. Det var tydligen mycket blod och sånt, och en kille låg tydligen kvar på marken ett tag, blodig och dan och mådde väl inte allt för hyvens!
Det gör en lite illa till mods. Det är så vidrigt hur det låter! Det är inte alls som på filmer när de slåss, pang pang. Utan man hör verkligen hur benen går sönder! Usch.. jag ryser. Tjejerna som stod allra närmast var typ i chocktillstånd, så det lilla jag såg var nog inte mycket alls. Dessutom så hörde en annan tjej hur ett näsben gick sönder! Det var nog mysigt..

Jag skrev ett jätte långt inlägg nyss, och så klickade jag bort det. För att jag är så himla bra! Så det här blev en kortare variant, orkar verkligen inte skriva om allt nu!

Det var lite av min dag det. Nu orkar jag inte mer, ska lägga huvudet på kudden NU och sova!
GODNATT PÅ ER!


RSS 2.0