Bohemian Raspberry


Dit vill jag!

Jag skulle kunna fylla hela bloggen av bilder på B&Js glassen! Jag är tokig i dem, och när jag ser hur många olika sorter det finns i USA så blir jag ännu mer tokig. Haha jag är sjuk. Hur som, jag bestämde mig just för att jag ska köpa B&Js glass imorgon! Jag är så SJUUUKT sugen på det att jag spricker. Måste ha! Även om vi inte har alls lika många som de har i USA, så ska jag ha en smak av dem som lilla sweeden har! Kanske Bohemian Raspberry? Har någon av er smakan den?

Har ni ätit Ben och Jerrys glassen? Har ni någon favorit? Vilken?




nu har det varit lite för mycket tönterier angående glassen, så nu ska jag faktiskt sova! skäms.

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Hej! Jo har varit där några gånger innan, försöker hinna med en gång om året men det är första gången som jag kör haha så är lite rädd att köra vilse. Hur hittade du till min blogg?

Ha en supertrevlig dag!

2008-06-27 @ 06:14:00
URL: http://sweetatti.blogg.se/
Postat av: Hanna P

Performing arts school och balettakademin (båda i göteborg) är högskolor, på PAS dansar man 13 h/v och på BA 11, skillnaden är att man på PAS även dansar modernt och att den (som jag sa förut) är mer showinriktad.

Sen har vi såklart även Artisten, den bästa av dem alla, men dom tar in ca 6 personer varje år så jag har personligen inte ens övervägt att söka, men den finns iallafall!

Om jag var du skulle jag nog satsa på att söka både några folkhögskolor och högskolor för att ha en back-up, för även folkhögskolorna kan vara riktigt svåra att komma in på (på musikteaterskolan hade dom iår 280 sökande) och det kan vara bra att få känna efter lite innan man kör "på riktigt".

Jag skulle även rekommendera dig att redan i början på trean börja fundera ut vilka auditionlåtar och monologer du ska ha så att du kan allt som rinnande vatten den dag du står där.



Eftersom jag pluggar så har jag bara varit med i det vi själv satt upp, gala, revy, krogshow och en liten operette, men inget större.



sådärja, nu tror jag att jag fick ihop en del! kram! :)

2008-06-27 @ 08:42:34
URL: http://hannapannapersson.blogspot.com
Postat av: moa

Jaa jag har addat dig för länge sen ;P hjälp snälla:D

2008-06-27 @ 08:43:24
URL: http://moamadeleine.blogg.se/
Postat av: Annies Fotoblogg

Bohemian Rasberry tkr jag är jättegod, det är nog min favorit, måste nästan köpa en och äta en idag. Du får inte skriva sånna här inlägg då kommer jag bara slösa pengar ;)

2008-06-27 @ 10:57:07
URL: http://annie90.blogg.se/
Postat av: Annies Fotoblogg

Jag vet inte vilka mer favoriter jag har, alla jag har ätit har varit goda.. Men Raspberry är godast av dem jag har ätit :) Och beroendeframkallande är det ;)

2008-06-27 @ 13:37:48
URL: http://annie90.blogg.se/
Postat av: Sweet 16´s blogg

jo jag vet :D för typ två tusen mer ja, men nu ska jag köpa på pccity idag, så skickar jag tbx de andra! :D smart va :D

2008-06-27 @ 13:48:56
URL: http://sweetlifestyle.se
Postat av: malin

Phish food! :))

2008-07-04 @ 10:47:03
URL: http://mand3lm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0