Innan jag går och lägger mig..

.. vill jag bara tipsa om en dunderbra blogg! Nämligen Bea's blogg. Det är så otroligt roligt att läsa idrottsbloggar och speciellt inom samma område som jag håller på med, nämligen dansen. Bea är en supergullig tjej som är väldigt duktig på konståkning! Hon har massor med bilder vilket gör att inget inlägg i hennes blogg är tråkigt att läsa! Allt är innehållsrikt och det är super med alla bilder! Det är riktigt kul att man får följa med henne på träningarna med bilder och se lite. Höra hur träningarna går till och hur mycket konståkare faktiskt tränar, och det är en hel del kan man ju säga!
Ville bara att ni skulle veta att den bloggen är riktigt dunder bra!

Nu är det dags för mig att sova. Är inte alls trött, men jag blir väl förhoppningsvis det när jag lägger huvudet på kudden! Imorgon har jag tänkt att jag ska ut och springa en runda. Antagligen på kvällen då det är lugnt ute (inte så mycket folk) och det är lite svalare. På söndag blir det Skansen och Gröna Lund med kusin, syskon och världens gulligaste syssling! Ni ska bara se henne, man ler och blir alldeles lycklig ända in i benmärjenVilken utstrålning den tjejen har! Hon kommer bli något stort en dag. Gos på henne.

Good night sweethearts!


Kommentarer
Postat av: Moa

oh rolig blogg:) men du niccie ja hittade en annan bild som skulle bli mycket bättre. ja skickar den via mejlen om de är ok? vill ha den ist! vore jätte snällt av dig! Puss

2008-06-28 @ 09:24:20
URL: http://moamadeleine.blogg.se/
Postat av: emma

å vad söt!

2008-06-28 @ 12:32:49
URL: http://mmilkshake.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hallå! ja har hittat en bättre bild. har skickat den till din mejl. ta den ist om du kan ;:D pouss

2008-06-28 @ 13:50:45
Postat av: Linn

Hej! Jaså, haha gjorde du?

Jo jag ska vara med i en uppsättning av Djungelboken på Kolhusteatern i Hälleforsnäs. Det är en nytolkning på djungelboken, det utspelar sig i en storstadsdjungel och alla djur har mänskliga motsvarigheter, aporna är brats, vargarna är uteliggare och Bagheera är transa. ;) Om du vill läsa mer så kan du ju gå in på hemsidan: http://kolhusteatern.se

:)

2008-06-28 @ 14:28:55
URL: http://linnastrom.blogg.se/
Postat av: nilabukar

sv: haha :$ aa jag har haft det bra förutom att min mensvärk är såå jobbig :P

Kramar :D

2008-06-28 @ 15:01:45
URL: http://nilabukar.blogg.se/
Postat av: Beaa

ååå vad söt du är :D tack så jätte mycket! måste säga att din är skit rolig också, satt i en timma och kollade igenom de flesta inläggen. Och har kollat på din dansvideo som var grym!

2008-06-29 @ 03:27:59
URL: http://beaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0