Melodifestivalen deltävling 3

Det var faktiskt den bästa delfinalen hittills! Jag menar, jämför alla bidrag denna gång med Carolina af Ugglas - Snälla snälla! DET ÄR JU PINSAMT. Dessutom så undrar jag vilka i hela världen som sitter i den "internationella juryn" som de så proffesionellt kallar den. De måste ju seriöst vara helt galna! Vadå internationella juryn? De röstar ju sämre än svenska folket! Herregud.



Jag brukar också ha fem män under min enorma kjol!? Nej men seriöst. Låten var inte alls bra, hon kan däremot sjunga bra. Men låten var samma, samma hela tiden! Sjukt trist, och vadå "I'm the queen", jaha så det säger ju? Ingenting att hänga i julgranen direkt.



Jamaica here I come. Mysig låt, och det var kul att de gick så bra för dem. Jag trodde nämligen inte alls att det skulle göra det. Men svenska folket är lite jamaicanska trots allt!



Vilken röst tjejen har! Älskade första textraderna i låten, det var det bästa! Kan inte hitta texten eller klippet någonstans ännu men det kommer väl! Låten var också fin, kändes som en Disneyfilm! Jag tycker att hon är duktig på att förmedla känslor när hon sjunger, det berör. En av mina två favoriter ikväll!



Gillade deras låt! Det var verkligen inte en låt som man skulle tippa på att EMD skulle göra, men den var riktigt bra. Dock så tycker jag inte att Erik är bäst på att hålla tonen, och Mattias ser väldigt osäker ut. Danny däremot is to die for! Haha, han är grym och det ser så naturligt ut när han rör sig, sjunger å dansar! Möjlig musikalartist kanske? Han har ju varit med i let's dance och visat sina moves! Hur som, det var ett riktigt bra bidrag. Gillade att dom rörde på sig mycket och att de leker med stämmorna, även om de kunde ha gjort det lite mer. Den andra favoriten ikväll av två stycken!



Lyssnade ärligt talat väldigt dåligt när denna låt kom. Pratade mest, men den var väl okej!



Kul att gamla Fame Factory artister fortfarande pluppar upp helt oväntat och random. Hon har en väldigt speciell röst och låten var gullig, men jag tror inte att det skulle gå så bra utomlands tyvärr.



KVÄLLENS PINA! Seriöst, det är vid sådannahär bidrag som jag verkligen inte förstår hur man tänker när man väljer ut de bästa till tävlingen. Okej, låten var väl bra, men vad SJUTTON sjöng dom om? Hur tänker man när man väljer en svensk tjej, som ska sjunga en grekisk låt. Tror ni i era vildaste fantasier för det första att det skulle locka alla familjer som sitter och tittar på SVENSKA melodifestivalen att rösta på en blond, svensk tjej som sjunger på grekiska? Och om vi nu mot alla odds skulle säga att hon skulle vinna SVENSKA melodifestivalen, HUR skulle det se ut om vi skickade en låt där de sjöng på grekiska från Sverige till Eurovision? Folk skulle ju tro att vi skämdes över oss själva! Det är som om England skulle sjunga på Finska! Eller Italiens bidrag skulle sjunga på norska! Jag menar det händer ju inte! VAD HÄNDER MED SVENSKA MELODIFESTIVALEN? Nej någon måtta får det vara, jag blir bara arg!



Jag skrattar varje gång jag ser den rödskäggiga snubben! Han kan verkligen inte se normal ut. Nej, kvällens famträdande gillade jag inte. Hej Star-Wars! Haha men roligast var ju ändå att nykomlingen och stjärnskottet Molly Sandén slog ut dessa melodifestival veteraner! Alexander Bard såg ju lagom förtjust ut när man fick se dem i bild precis efter Molly hade gått upp på scenen. Jag tyckte det var bra! För låten gillade jag inte.. kanske för att jag har så svårt för BWO över huvudtaget..


Slutsats: Jag tyckte precis som svenska folket! Skönt tycker jag, det finns hopp om mänskligheten.

Kommentarer
Postat av: Conny

Hänvisar till komentaren jag gjort i Dalademoktraten



http://www.dalademokraten.se/Templates/pages/news.aspx?id=57709&epslanguage=sv



Och mer till finns att tillägga angående

"Folk skulle ju tro att vi skämdes över oss själva!"!

när man överträffar sig själv?



2009-02-23 @ 23:29:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0