Recention av The Holiday



Vilken oslagbart underbar film The Holiday är! Man kommer på sig själv sitta och le, skratta eller vara näst intill tårögd om vartannat. Det är en fantastisk film och skådespelarna i filmen är brillianta!
Vilken enorm kemi (spec.) Jude Law och Cameron Diaz har i denna film.. man kan verkligen förstå och ana att de var tillsammans en kort period efter denna film var inspelad och under inspelningen! Kemin är fantastisk.
Filmen tar fram de där små sakerna i livet som betyder något, och de små detaljerna som får en att må dåligt eller känna sig riktigt glad. Den har en naturlig känsla och känns aldrig konstlad, man berörs av den! Helt klart. Och det är därför det är min absoluta favoritfilm! Det är inte bara rosenrött utan många gånger tvärt om, rått och hårt. Musiken i filmen är så otrolig, jag tror den gör mycket till känslan i filmen - fantastic!
Har ni sett The Holiday?

Fem av fem helt enkelt! En fullpoängare.


Kommentarer
Postat av: nathalie'

asså jag ÄLSKAR the holiday filmen, varje gång jag ser den kommer de ALLTID tårar i sluten när amanda åker, och när man ser graham kollar efter henne,och sen när amanda gråter för första gången sen hon va 15 och så vänder hon ju tillbaks till graham och de är bara föööör gulliiigt!

graham och amanda är så himla gulliga tillsammans, jag önskar att allt som hönde i filmen händer mej,!

jag älskar värkligen JUDE LAW , han är så jävla sööt :)hihihi<3

2008-07-19 @ 11:39:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0