Nollning! VARNING: Onormalt långt inlägg!

DET VAR SÅ HIIIMLA ROLIGT!
Vi samlades utanför Bellmans café klockan 17.00. Eller, det var meningen att vi skulle det.. Men jag och några till råkade komma några sekunder försent och vårt första "straff" blev att göra 10 armhävningar, och en tvåa skulle räkna. Vilket självklart blev resultatet att när vi hade gjort fem armhävningar hade vi bra gjort 1,5 i hennes ögon ;p haha! Efter det fick vi bära tvåornas väskor och så sa dem "Ni vet Skansen, där finns det ju djur? Välj ett djur.... Nu ska ni låta som det djuret, och GÅ som det djuret!!" Och så gick vi, över hela hötorget. Sen blev vi tvingade att sjunga "Jag är en nolla jag är ful, det här tycker jag är jävligt kul". Och sedan fick vi sjunga The rose för dom, och maschera som militärer och skrika höger vänster höger vänster, och ett två ett två ett två osv. haha helt hysteriskt. När vi nästan var framme vid Kungsträdgården dit vi skulle stannade ledet och en tjej kom fram till mig och bad mig sjunga främling av Carola, haha fast jag vet inte hur den går så jag fick göra tio armhävningar istället! Heller tio armhävningar än att sjunga när halsen värker! haha. Sen gick vi vidare och när vi kom till Kungsträdgården fick vi ställa upp på en rak linje och så kom tvåorna mascherade helt svartklädda och ställde sig framför oss. Sedan kom det fram till oss med vattensprayflaskor och sprayade i våra ansikten och torkade bort sminket eller snarare smetade ut sminket över hela ansiktet. Sedan kom en annan och slängde mjöl i ansiktet på oss och efter det kom en tjej med grön ögonskugga och målade oss på näsan i pannan och på lite olika ställen. Vi fick även en stor fet nolla i pannan! Efter det kom en annan tjej och pressade in äcklig McDonalds curry äckel blä sås i munnen på en! FY F*N!
Efter dom hade förnedrat oss lite, plockade dom fräckt ut vilka dom ville ha i sina grupper. Dom typ "Dig vill jag ha, men inte dig. Men nä asså shit jag vill inte ha henne, vill du byta med mig" Vi blev grupper tillsammans med tvåorna iallafall, ungefär 4-5 ettor(eller ja nollor) och 4-5 tvåor.
Gruppen jag skulle med var påväg till plattan, men innan vi kom hela vägen till plattan skulle vi försöka tjäna lite pengar så vi var tuvgna att ställa oss och sjunga The Rose utanför NK. Fast, vi fick ju inga pengar. Och vi fick lägga oss ner och göra situps på gatan och massa äckel. När vi kom ner till plattan fick jag kasta mjöl omkring mig och sjunga jag ser det snöar och efter ett tag så fick Sofia kasta mjöl på mig medans jag sjöng jag ser det snöar. Och Thomas och de andra tvåorna stod och tittade på. Haha helt sjukt ;p
Efter det hade jag ju mjöl överallt och då kläckte en tvåa ett äckligt jäkla ägg i mitt huvud, eftersom jag inte ville kläcka ägget på Isabell i min klass. Haha. (Jag vet att allt är otroligt rörigt och konstigt beskrivet, men ändå)
Efter ägget och mjöl/snö-insidenten fick jag gå runt med ett papper där det stod ungefär såhär på:
"Hejsan. Jag är en bratig brunett från Östermalm. Min pappa är läkare och min mamma är advokat. Var snäll att skänk en liten slant till en chiuawa?" Haha helt sjukt. Och några tjejer i ungefär samma ålder som mig, skrattade så dom grät. Haha, det gjorde jag också!
Efter det gick vi till den där pistolen som är knuten, nästan vid hötorget. Där fick de andra tre tjejerna i min grupp ställa sig och dansa, medans jag satte mig gränsle över pistolen och sjöng "JAG ÄR NOLLA JAG ÄR FUL, DETHÄR TYCKER JAG ÄR JÄVLIGT KUL" högt och tydligt, tills Thomas sa att jag skulle sluta. haha!
När det var klart gick vi vidare till hötorget där vi skulle tigga blommor och cigaretter och även kondomer. Men jag fick ingen blomma, för det va tydligen många som redan hade frågat och fått. Så jag fick två vindruvor och massa ärtskidor, som jag sedan gav till tvårona. haha, vad de nu skulle vara bra för vet jag inte ;P
Åh fy det va en äckelgubbe som frågade " Om du får en kondom, va ska vi göra då?" EEEEEUW, jag svarade bara "EH, jag ska ta den och gå och lämna den till tvåorna som vill ha dom" :O och sprang därifrån.
Sedan fick jag gå fram till massa främlingar och fråga om de ville gifta sig med mig, men alla sa att dom var upptagna men annars skulle dom gärna gjort det, och att dom inte kunde idag. Så eftersom jag inte blev av med rosen, fick jag gå fram till en kille och säga "Hej, du är typ det snyggaste jag har sett! SNÄLLA ta emot denhär rosen" hahaah, han bara "varför då?" då svarade jag "Snälla, ta bara emot den. Du får den av mig"
 (han tog emot rosen) Jag:"TACK!!" Han: "Tack!".
Sedan fick jag trä på två kondomer på statyerna utanför det blå konserthuset och skrika massa saker om ders.. eh ja! PINSAMT. Och när jag hade gjort det fick jag äta äcklig sirap och smeta in hela ansiktet håret och händerna med det. fy fasiken vad kladdigt det blev!
Haha det var helt hysteriskt. Jag och Sofia fick gå in i kungshallarna och ha allsång. Först sjöng vi "We will rock you" och sedan "Stockholm i mitt hjärta" men eftersom jag inte riktigt kunde texten fick vi sjunga "Margareta" istället och gå runt bland borden och sjunga. Då var det en tjej som fick ryck och skrek massa vackra ord åt oss. Så vi gick istället.
Efter allsången ställde vi oss utanför McDonalds och frågade alla som gick in efter legg. Men det var ju ingen som ville visa oss legg direkt. Sedan gick vi till en trappa där jag och två andra tjejer tvingades springa upp och ner för tre gånger och efter det smetade Isabell in mitt ansikte med äckligt ägg som hade legat på marken. Fyf*n..
Efter det vandrade vi till plattan där alla andra redan väntade. Och vi hade lärt oss av en läxa att vi inte skulle ta rulltrappan, så vi var tvugna att springa ner för trappan och vänta på tvåorna som tog rulltrappan och stod och pratade. När vi kom till plattan fick vi ställa upp två och två och börja gå, "ETT TVÅ ETT TVÅ ETT TVÅ". Sedan gick vi väldigt långt och fick mjöl och saltvatten kastat och sprutat på oss hela tiden. Och vi fick skrika massa låtar och skrek vi inte, fick vi antingen ett äckligt tuggumi eller göra massa situps eller armhävningar. Och skrattade man, så fick man väldigt hårt straff! 
Efter en stund kom vi fram till en liten gräsplätt där vi först skulle rulla runt som hundar, och efter det skulle vi sjunga "Flygande hundar" samtidigt som vi dansade vår dans. Men det var ju inte tillräckligt bra, så vi fick massa skäll. haha.
Sedan gick vi vidare och sjöng och skrek, och folk fick massa äckelmjöl och ägg på sig. Men efter mycket straff, falsksång, skrik och mjöl kom vi fram till skolan, och där fick vi sätta oss på uppfarten med stort mellanrum mellan oss, så att tvåorna kunde komma imellan oss. Vi skulle blunda, och samtidigt som vi blundande läste en av tvåorna Pettsson och Findus för oss. Det var om någon jäkla tupp som gol alldeles för högt, och Findus var avundsjuk och vad sjuttsingen det var! Efter en stund av berättelsen började jag som satt i mitten av alla känna hur det började försvinna och bli tomt om människor bakom mig, och det kändes som dom gick iväg. Och efter en stund kom en tjej fram till mig där jag satt och blundande och sa "Ställ dig sakta upp, men fortsätt blunda" och så ledde hon iväg mig bort mot skolgården, trodde jag! Och efter en stund sa hon; Nu kan du titta, gå rakt fram.
Då hade tvåorna ställt upp sex maschaller på trappen upp till basketplanen på vår skolgård, och på sidorna stod ungefär 10 st tjejer helt vitklädda och Oo:ade Amazing Grace i olika stämmor. Och i mitten högst upp stod Thomas. Jag gick fram till Thomas och så sa han "Hejsan. Svär du på Tommy Körberg, Carola och Peter Göback att vara en sann musikalare föralltid?" Och jag svarade "Jag svär" Då sa han "Bra, välkommen till St Eriks gymnasium. Nu är du en musikal etta här!" och så skrev han en etta i min panna. I nollan som jag hade haft där förut. Så fick jag gå bort till mina kompisar som stod bakom. Åh vad fint det var!
När alla hade blivit ett-förklarade samlades vi tjoande och apploderande uppe på basketplanen och tvåorna sjöng två stycken låtar till oss och bjöd oss sedan på massvis av godis! Sedan blev det en stoooor gruppkram och sedan sjöng alla medans vi höll om varandra "The Rose" i alla stämmor.
Det var en sån stämning, och det var så mysigt!
Jag kan säga det att det var inte alltid kul på nollningen, det var gånger då jag var nära på att gå hem. Men jag är så otroligt glad att jag inte gjorde det, för då hade jag missat allt! Det var så himla underbart det i slutet, det blev en sån gemenskap! Och nu känner man sig verkligen som en i gänget! St Eriks musikallinje rocks!
(det var sjukt många som filmade igår, och tog kort.. jag undrar vart alla filmer är?) ;/

Såhär såg jag ut efteråt, äggskal, ägg, mjöl, saltvatten och sirap i håret.
I ansiktet hade jag någon konstig röd penna, grön ögonskugga, ägg, sirap, currysås, mjöl, saltvatten m.m. allt smått och gottt helt enkelt! fy, det var som en stenhård mask! Kunde knappt röra ansiktet! Haha. tänk er då när de beordrar en att le, och ansiktet känns helt stelt! omöjligt, med andra ord ;P

   

Kommentarer
Postat av: Helena

Haha, vad fin du va ;D Det låter som en riktig upplevelse detdär ;)

2007-09-08 @ 15:44:43
URL: http://heeleena.blogg.se
Postat av: Niccie

haha taack ;D
ja asså shit! :D det va skit kul :D

2007-09-08 @ 22:58:42
URL: http://niccie.blogg.se
Postat av: bitty

HAHAHAHA, FAN VAD KUL!!! :D

2007-09-12 @ 22:54:26
Postat av: beccis

hahah det va fett VÄRT det eller hur :D

2007-09-15 @ 18:10:45
URL: http://www.rebetchen.blogg.se
Postat av: Niccie

Hahaha, ja det var så jäkla roligt! OCH JA, det va verkligen värt det :D åh det va jätte kul! haha. iallafall efteråt ;) :D :D

2007-09-20 @ 17:01:32
URL: http://niccie.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0