Nagelborttagningsmedel överallt & att vara positiv

Kom precis hem från the kalas! Nu ska vi trycka ner lite middag efter pajen och kakorna, kommer bli svårt.. känner det på mig! (;
Jag är verkligen smidig! Vet ni vad jag gjorde nu då? ..jo, nagellacks beroende som jag är.. målade jag om mina naglar tidigare idag och tog bort med nagelborttagningsmedel det "fina" regnbågsmönstret som jag hade varit väldigt kreativ och åstakommit igår! Men efter som jag är såå smart så satte jag ju såklart inte på korken riktigt och nu när jag skulle bära bort från bordet började det rinna "lite" och det kom på min tröja och på hela engelskaboken! Så nu luktar min bok smaskens.. Det är verkligen min dag idag! Näe, skulle inte tro det. Har en såndär läskig känsla också och känner bara att det känns meningslöst att göra läxan, och fasar inför att gå och lägga mig för jag VILL INTE sova..
Eh, strange? Varför .. jag är ju konstig men varför alla dessa konstiga känslor? kan man fråga sig!
Men... ja, alla dagar kan ju inte vara perfekta! & speciellt inte med min körtel von feber!

Ha det mys alla! Måndag imorgon, jiiiiiiiiippiiiieee! - veckans lögn
Som tur är, är min skolvecka denna vecka bara fyra dagar! Och sedan har jag en lång helg, närmare bestämt 4 helt underbart härliga dagar! Och jag behöver väl inte säga att jag längtar som en snigel längtar till andra sidan vägen? För att bara eftersom man längtar så mycket, så kommer det gå långsamt.. säkert!

NEJ, nu ska vi vara positiva.. Det är inte lika kul att läsa om negativa människor som glada, eller? nääe..  Iiihhh


Kommentarer
Postat av: Sweet 16´sblogg

är de inte nästa vecka vi har ledigt på fredag-måndag ? ;D

2007-09-30 @ 22:16:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0