Höst

Det är verkligen så mysigt med höst, ellerhur? Ja, iallafall dom dagarna som solen faktiskt skiner på, och man kan göra annat än att sista inne med huvudvärk och en känsla av att huvudet snart ska sprängas i tusentals bitar.
Direkt när jag vaknade idag slog det till, som ett brev på posten; smällande huvudvärk och tryckande känsla mot tinningarna!
Men jag gillar egentligen hösten, allt är så fint och alla träd och växter har så fina färger! Och de dagarna då solen skiner och fortfarande låter oss ha lite värme kvar på denna sidan av jorden är faktiskt helt oslagbart underbara!
Det är så mysigt att komma hem efter en lång höstpromenad och bara krypa upp i soffan, sätta på sig tjocka ullsockor och ha en varm kopp med choklad eller te eller varför inte kaffe latte i handen?
Det som är mindre mysigt är när man vaknar, solen skiner, man går upp och klär på sig tygskor för att det ser ut att bli en fin dag, och sedan när man går hem från skolan regnar det och tygskortna ser mer ut som dränkta, sura äckliga gammla raggsockor! Det är också jätte mysigt med alla nya höstkläder, mössor, skor och höstjackor som man kan kära ner sig i, och bära varje dag! Och att man kan klä på sig massvis med kläder! Dock verkar fem olika tröjor inte räcka vissa dagar för att hålla temperaturen uppe..
Vad tycker om hösten då?
Enligt mig finns det både mycket positivt men även negativt!


http://www.whalley.info/photogallery/Bestof/Autum2%20006.jpg

Kommentarer
Postat av: Hanna

det är mysigt med höst när det inte regnar och blåser :)

2007-09-29 @ 20:19:49
URL: http://alltomhanna.blogg.se
Postat av: Jane

Jag går i en engelsk skola i stockholm :)

2007-09-29 @ 21:30:19
URL: http://jane.webblogg.se
Postat av: Jane

Lite mer exakt, internationella engelska skolan i bromma, alltså iesb :P

2007-09-29 @ 21:31:33
URL: http://jane.webblogg.se
Postat av: Evelina

Hösten är den bästa årstiden efter sommaren då tycker jag. Det ända negativa är att det är så mörkt och man blir förkyld hehe :)

2007-09-29 @ 22:28:51
URL: http://eveelinaa91.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0